2777
2789
عنوان

قرص چربی سوزی ال کارنتین

498 بازدید | 23 پست

بچه ها کسی استفاده کرده، من رفتم دکتر بهم ارلی استات داد که دیدم عوارضش زیاده، ولی ال کارنتین انگار عوارضش کمتره کسی استفاده کرده تجربش بگه ممنون 

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎

من استفاده کردم. سوخت و ساز بدنتون رو میبره بالا ... دوتا رو با هم بخورید یه مدت بعد که احساس گرما میکنید بدویید ...تردمیل بزنید ... یا برقصید به سرعت عرق میکنید 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمااات باید ورزش کنی بعد خوردننننن

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
من استفاده کردم. سوخت و ساز بدنتون رو میبره بالا ... دوتا رو با هم بخورید یه مدت بعد که احساس گرما م ...

وزنی هم کم کردی روی اشتها هم تاثیری داره

وزنی هم کم کردی روی اشتها هم تاثیری داره

بله  ...اگر ورزش کنی و حسابی عرق کنی بله لاغر میشی ... من بعدش تردمیل میرفتم ... عوارض خاصی نداره ... برای اقایون و اسپرم مفیده ... اشتها من تغییری نکرد ...

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

من امروز از این حلقه های تن زیب خریدم. ۵ تا دوووونه که میزنم پهلوها در حد مرگ درد میگیره. مشکلی با دردش ندارما ولی بنظرتون منقطع بزنم اثر میکنه؟ آخه بینش یکم صبر میکنم درد معلوم بیفته. ضمنا تازه یادگرفتم

من امروز از این حلقه های تن زیب خریدم. ۵ تا دوووونه که میزنم پهلوها در حد مرگ درد میگیره. مشکلی با د ...

من حلقه میزنم خیلی خوبه