2777
2789

فقط دوس داره خونه اونا باشم مهمون میاد بهار بیا ی کار کوچولو داشته باشن من باید برم بخدا گاهی میگم فقط برای کار کردن منو میخوان خب درک میکنم مامانمم پادرد کمر درد داره

مثلا امروز دختر دایی هام میرن مطمانم نمیزارن مادرم دست ب سیا سفید بزنه ولی از دیروز هی بمن میگه بیا بیا

منم از صبح دارم سبزی پاک میکنم نزدیک پریودیمه کمر درد دارم شوهرم سرکاره دوس دارم برگشت خونه باشم

الان زنگ زدم ی جوری حرف میزد باهام گفتم خب بزار اون برگرده میام نه بشین بشین راحت باش گفتم چرا اینجوری حرف میزنی اخه نمیتونم پام درد میکنه جلو گاز وایمیستم انگار کل این مدت من اونجا بودم  عذاب وجدان ب ادم میده خستم کردن

فقط تو رو‌داره؟؟؟

لابد خیلی دوست داره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادره دیگه، کاش من پیش خانواده م یشهر بودمو همیشه میرفتم اونجا... حالا فردا بچه دار میشی و کم کم خ ...

عزیزم هرچیزییی از حد خودش بگذره ادم خسته میشه انقدر رفتم و عین کوزت ازم کار کشیدن و یه ذرم قدرمو ندونستن دیگه دلسرد شدم گاهی میگم قدر ندونن چ اشکال داره خونه پدر خودمه اما ادم ببینه ی نفر دازه براش زحمت میکشه حداقل

نه ولا ۳ تا برادر و یه خواهر دیگه م دارم

چی بگم والا 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

حالا مامان من از من فراریه اصلا دوست نداره برم خونش 

مهمون داشته باشه باید از اینو اون بشنوم

کلا هیچوقت از بچگی آدم حسابمم نکرد تو خیر و شر فامیل منو نبرد که یادبگیرم روابطو

بنظرم قدر مادرتو بدون 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
حالا مامان من از من فراریه اصلا دوست نداره برم خونش مهمون داشته باشه باید از اینو اون بشنومکلا هیچوق ...

عزیزم نگفتم قدرشو نمیدونم نگفتم دوسش ندارم خیلیییم دوسش دارم و قدرشو میدونم اما کاش یه ذره درکم میکرد بخدااا همش بخاطر اینه برم کار کنم بخدااا خودم کمر درد دارم پادرد دارم

عزیزم نگفتم قدرشو نمیدونم نگفتم دوسش ندارم خیلیییم دوسش دارم و قدرشو میدونم اما کاش یه ذره درکم میکر ...

مادربزرگ منم از مامانم همیشه همینطوری کار می‌کشیده تا الان که ۸۰ سالشه یه سره ازش کار کشیده و دوتا دختر دیگه یعنی خاله هام سرگرم درس و دانشگاه و خونه زندگی و بچه های خودشون بودن

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده