2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت مالی هم چیز مهمی ک هیچوقت بهمون یاد ندادن

من مدیریت بالایی دارم واقعا اما سخته الان

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بخدا قسم ظهر داشتم همینو به شوهرم میگفتم همیشه گرونی بود اما از بعد عید اینجوری شده شدید

بچه هم که داشته باشی سختره تازه

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
همسرت نیس؟

چرا هست ،ما پولامون اصلا جدا نیست ولی خونه خریدیم قسط خونه میدیم و وام گرفتیم و کلاسای بچه و همه چی دست به دست هم دادن که نرسونیم

بچه هم که داشته باشی سختره تازه

منم یدونه  بچه داره شکر خدابخاطر وجودش اما دقیق میفهمم چی میگی 

بعد هی هم تبلیغ فرزنداوری میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منم یدونه بچه داره شکر خدابخاطر وجودش اما دقیق میفهمم چی میگی بعد هی هم تبلیغ فرزنداوری میکنن

اره به خدا اخه ادم بچه میاره باید بتونه حمایت مالی کنه بچه رو اگرنه میشه مثل ما دیگه که هیچ کسی حمایتمون نکرد