2777
2789
عنوان

اونایی که عشق ابدی میبینن بیان

164 بازدید | 9 پست

من هرچند وقت یبار میبینم خیلی برام سوال شده که نگار و میلاد چرا به هم زدن کات کردن خیلی باهم خوب بودن که؟؟

و اینکه زهرا و علی چطور شد یهو باهم اوکی شدن خارج از برنامه اوکی شدن یا وقتی دوباره برگشتن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بازیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

میلاد زیادی دلقک بازی درمیاورد،از طرفی یه جاههایی پشت نگار نگرفت تهش کات کردن،علی و زهرا هم خارج از برنامه کاپل شدن بعد که عوامل فهمیدن یا نمیدونم علی خواست برشون گردوندن

مثل فرشاد اونم پر کردن دیگه برای اینکه حذف نشه بهم زدن اینقدر که تلاش کردن رابطه شونو بهم بزنن با این حال میلادم‌ اونقدرا که تو اینستا ازش تعریف میکنن خوب و جنتلمن نیست با هر سری نزدیک فینال با یه دختر اوکی میشه و کارای عاشقانه می‌کنه بهش میگن وای چقدر رمانتیکه درحالی که بعد فینال و وقتی که خیالش راحت میشه حذف نمیشه میزارتشون کنار و می‌ره سراغ نفر بعدی کاراش واقعی نیست