2777
2789
عنوان

چرا پریود من انقدر دردناکه😰

105 بازدید | 17 پست

من تا ۳ روز بشدت درد میکشم قشنگ مریضه مریضم زمینو چنگ میزنم ازشدت درد مسکنم هم تا حدودی آرومم میکنه 

چطوری بعضی ها ریلکسن خوشبحالشون واقعا

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

با اجازه اسی

از الان تا یک شهریور میتونید ثبت نام کنید و 100هزارتومن رایگان بگیرید و‌همون‌موقع برداشت کنید..

فقط باید برنامه بلو بانک رو نصب کنید.. خیالتون راحت مطمعنه زیر نظر بانک سامان هست

فقط برای گرفتن هدیه(100هزارتومن) باید کد معرف بزنید..

PRCUZQ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انقدر هم دکتر رفتم ولی بی نتیجه

از ۱۳ سالگی انقدر درد کشیدم ولی دوستام خیلی ریلکسن من از حالم همه میفهمن پریودم

شما ی کپسول مفنامیک اسید از داروخانه بگیر،  اگر پریودت منظمه از دو روز قبلش شروع کن،  روزی ی دونه مفنامیک اسید بخور،  روز اول هم ی دونه.  اگه خوب نشدی مشکلت حاده و باید بری دکتر ممکنه اندومتریوز داشته بلشی 

آره

برا منم وحشتناک بود دردام تا اینکه بچه دار شدم.با اینکه سزارین بودم ولی خیلی دردم کمتر شده،کلی دکتر رفتم نتیجه نداد بعد بچه خودش درست شد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
از ۱۳ سالگی انقدر درد کشیدم ولی دوستام خیلی ریلکسن من از حالم همه میفهمن پریودم

فقط خودت رو تقویت کن 

چند روز مونده ب پریودی دمنوش زنجبیل بخور خیلی کمک میکنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

برا منم وحشتناک بود دردام تا اینکه بچه دار شدم.با اینکه سزارین بودم ولی خیلی دردم کمتر شده،کلی دکتر ...

اوه کو تا من به مرحله بچه داری برسم 😐

منم تا ۳ روز حالم بد هس و درد دارم.اصلا دوسندارم جایی برم.دوسندارم کسیو ببینم.فقط میگم دراز بکشم‌و م ...

آره کاش بشه بری جای که کسی نباشه دورت منم از همه تو حال بدم میاد

اوه کو تا من به مرحله بچه داری برسم 😐

دیگه بالاخره کمک من تا این حد بود😁

تا درودی دیگر بدرود

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین