2777
2789
عنوان

همسرم هنوز نیومده خونه

145 بازدید | 13 پست

پارسال تیر ماه متوجه شدم همسرم بهم خیانت کرده 

قصدم طلاق بود رفتم خونه بابام تا زمستون کارای طلاقم انجام دادم بعد حالا شرایط سخت بود تو خونه بابام با کلی شرط و شروط آشتی کردم همون زمستون برگشتم

حالا از اون موقعی که اومدم خونه خودم هر بار همسرم نزدیک میشه بهم ی حس خیلی بدی میگیرم طوری که همیشه پسش میزنم:)

وقتی هم پسش میزنم همش میترسم دوباره خیانتشو تکرار کنه سر همین خیلی بهم میریزم:)

دیشب هی اومد چسبید بهم گفتم حوصله ندارم برو کنار آنچنان دعوایی راه انداخت نصف شب ول کرد رفت بیرون:)

باید ساعت 3 میومد خونه هنوز نیومده:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری میکنی متاسفانه بهونه دستش میدی دوباره برای خیانت

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

حالا که بخشیدی باید میرفتین همه جور آزمایش میداد خیالت که راحت میشد سالمه دیگه دلیلی نداشت پسش بزنی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دیگه وقتی بخشیدیو برگشتی اینکارات بدتر زندگیتو نابود میکنه برگشتی که زندگیتو بهتر کنی یا خودتو عذاب بدی؟نمیتونستی کنار بیای باید جدا میشدی ببین چقدر خودتو عذاب میدی .اگه قصدتم زندگی بااین ادمه باید بیخیال شی چون بقول خودت نهایتا اون جای دیگه نیازشو برطرف میکنه خودتو فرسوده میکنی بااین فکرا .توفکر کن جداشدی خواستی با کس دیگه ازدواج کنی از کجا مطمینی تاحالا باکس دیگه رابطه نداشته اونم تواین دورو زمونه .نمیگم اینارو کارتو توجیه کنم میگم که اروم شی حالاکه برگشتی توارامش زندگیتو کنی

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱