2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم درس بخونم

92 بازدید | 18 پست

خیلی خوب داشتم میخوندم از اول تابستون تاحالا ی اتفاقی افتاد برای یکی از دوستام انگار دیگه از دو هفته پیش ترمز بریدم دوباره ی هفتش رو خوب خوندم این هفته هیچی به هیچی همش حواسم پرته از ی طرفی هم استرس دارم جواب مشاورمم نمیدونم چی بدم اصلا همینطور الکی ول میچرخم با اینکه تو گوشیم هیچی ندارم همین نینی سایته اونم اصلا هیچوقت نمیومدم مگه اینکه سوال واجبی بود

خسته شدم هنوز دهم یازدهم رو کامل جمع نکردم نمیدونم چیکار کنم پرخاشگر شدم پر استرسم 💔

برو کتابخونه یا پانسیون، با هیچکسم حرف نزن یا دوست نشو

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانسیون میرفتم اونجا جو خوبی نداشت خونمون ی طبقه خالیه

ببین کتابخونه برو پس، تو مثل من از اونایی که باید جو بگیرت فکر کنم، منم اینطور شده بودم رفتم کتابخونه بچه ها رو دیدم درس میخونن هول افتاد تو جونم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
ببین کتابخونه برو پس، تو مثل من از اونایی که باید جو بگیرت فکر کنم، منم اینطور شده بودم رفتم کتابخون ...

نه اینطور نیستم قبلا هم خونه درس میخوندم ی تایم مشخصی رفتم پانسیون ببینم چطوره ک متاسفانه مدیریتش صفر بود

کلا حالم بده تا میام درس بخونم هزار تا فکر و خیال میاد تو ذهنم چو نباید تمرکز کنم از اونور هم نمیخوام استراحت کنم چون بدتر استرس میگیرم😢😭

نه اینطور نیستم قبلا هم خونه درس میخوندم ی تایم مشخصی رفتم پانسیون ببینم چطوره ک متاسفانه مدیریتش صف ...

نمیدونم چی بگم فقط امید وارم سریع تر یه راهی پیدا کنی...

من خودم تازه امسال خلاص شدم

نمیدونم چی بگم فقط امید وارم سریع تر یه راهی پیدا کنی...من خودم تازه امسال خلاص شدم

اصلا داره مغزم متلاشی میشه... دلم میخواد همش گریه کنم یا بخوابم

هیچی نشده اول راه افسرده شدم

اصلا داره مغزم متلاشی میشه... دلم میخواد همش گریه کنم یا بخوابمهیچی نشده اول راه افسرده شدم

میدونم چی میگی عشقم، خودم پارسال این موقع پیش پدر و مادرم یهو از گریه منفجر شدم فکرشو کن، خیلی بد بود، هفته ی قبل کنکور اولی هم که همین اردیبهشت بود پشت تلفن با مشاورم اون دیگه خیلیییی بدتر بود، از خدا کمک بخواه، این خیلی به من کمک کرد، بغل هم بی تاثیر نیست

میدونم چی میگی عشقم، خودم پارسال این موقع پیش پدر و مادرم یهو از گریه منفجر شدم فکرشو کن، خیلی بد بو ...

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد با دوستام داشتیم عین ادم رقابتی میخوندیم که رفیق صمیمیم یهو باباش رفت تو کما😭

هیچ کاری از دستم بر نمیاد ولی ناراحتم کلا نیست حتی جواب تلفن هم نمیده😢

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد با دوستام داشتیم عین ادم رقابتی میخوندیم که رفیق صمیمیم یهو باباش رفت تو ...

عزیزدلم💔، خیلی اتفاق غم انگیزیه، قطعا همچین چیزی قلب آدم رو به درد میاره مخصوصا وقتی دوست نزدیکت باشه، من که برای غریبه هم همچین چیزی رو بشنوم ناراحت میشم چه برسه...

ولی واقعیت اینه توی این زمان کاری از دستت بر نمیاد براش، میتونی دلداریش بدی ولی اونم یه حدی داره، هرچند اگر راه ارتباطیش رو با بقیه قطع کرده شاید اینم نشه، ولی یه چیزی رو می‌خوام بهت بگم، یه یادگاری باشه برای تو از طرف من، دوستت خدایی رو داره که مهربونی و عظمتش بی همتاست، مطمعن باش حواسش بهش هست، هرکدوممون توی زندگی با یه سری هیولاهایی مواجه میشیم، این الان هیولای زندگی دوستته، ترس از دست دادن پدر و میدونم واقعا سخته اما از دست تو کاری برنمیاد، بنظرم از خدا بخواه که حواسش به دوستت باشه و بهش اطمینان کن و عذاب وجدان نداشته باش، حس کردم که خیلی داری از این عذاب می‌کشی که تو فرصت اینو داری درس بخونی ولی دوستت الان داره توی اون منجلاب دستو پنجه نرم میکنه، ناراحت نباش و وقتی حس کردی داری از غم کلافه میشه برای دوستت و پدرش دعا کن و به خدا اعتماد کن که بهترین رو براشون رقم میزنه، هممون باید یه جاهایی با مشکلاتمون تنها مواجه شیم، اتفاقی که برای دوستت هم افتاده از همین چیزاست، در نهایت یادت باشه که هرکدومتون خدایی دارید و دوباره به زندگی برگرد و با تمرکز به درس هات برس، ما آدما زندگی میکنیم تا همین احساسات رو تجربه کنیم اگر بزاریم اذیتمون کنن بازی های زندگی رو میبازیم، سعی کن از این امتحان زندگی سربلند بیرون بیای و خودت رو نبازی، مطمئنم دوستتم اینطور خوشحال میشه

عزیزدلم💔، خیلی اتفاق غم انگیزیه، قطعا همچین چیزی قلب آدم رو به درد میاره مخصوصا وقتی دوست نزدیکت با ...

اصلا سر کلاس یا هرچی همش اینطوریم که وقتی بیاد چجوری میخواد برسونه..از ی طرفیم میدونم اون بخونه و نخونه دانشگاه هر رشته ای بخواد میره چون کارای مهاجرت‌ش رو انجام داده فقط داشت میخوند که شاید قبول بشه نخواد از خانوادش دور بشه... 

حال روحی خودم بده 

الان امروز هیچی نخوندم از یک ک از کلاس اومدم، نگاه به ساعت میکنم، فقط عذاب وجدان میگیرم 

اصلا سر کلاس یا هرچی همش اینطوریم که وقتی بیاد چجوری میخواد برسونه..از ی طرفیم میدونم اون بخونه و نخ ...

قطعا سخته عزیزم، میخوای بهت یه رمان معرفی کنم که ذهنت برای چند روز مشغول باشه؟ بنظرم یه دو روز فقط استراحت کن بدون استرس بدون فکر به درس و خودت رو توی زندگی یه آدم دیگه غرق کن تا یکم احساساتت خودت رو فراموش کنی شاید اینطوری بهتر بشی، یکمم پر خوری کن بنظرم، این چیزا توی سخت ترین روزای زندگیم به من کمک کرد