2777
2789
عنوان

تو رو قرآن یه لحظه بیا😭😭😭

123 بازدید | 11 پست

ببخشید قسم دادم حالم بده 

من بزور رفتم پایه دو ثبت نام کردم خانواده مخالف بود پول از داداشم گرفتم نداشتم بعد مربی بجای 8 جلسه امروز 3 جلسه یادم داد و گفت بلدی بیا امضا کن من احمق خر گاو هیچی نگفتم دوتا امضا دادم از آموزشش خیلی گله دارم هنوز خیلی کار دارم رو جاده نرفتیم تو شهر جای شلوغ نرفتیم من میخواستم همه جلساتو برم یاد بگیرم؟؟؟ فک کنم دیگه نشه جمش کرد چون امضا دادم مگه نه؟؟ به مدیر آموزشگاه چی بگم؟؟؟ خب میگه گوه خوردی امضا کردی حیف پول داداشم ک رفت و هیچی یاد نگرفتم کجا باید گزارش آموزشگاهشونو بزنم الهی پولم از گلوشون پایین نره

راهنمایی کنید 😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو فکر کردم به خاطر این سه جلسه باید امضا کنم

ولی بهم گفت جلسه آخره واسه آینده فلان کن فلان کن 

خب بگو احمق خر اونا چ رودروایسی با تو دارن؟؟؟؟ الان دارم خودخوری میکنم لال بودی میگفتی یه جلسه دیگه لااقل بذار!!! خاک تو سر من آدم اینقدر گااااااااو

ولی بهم گفت جلسه آخره واسه آینده فلان کن فلان کن خب بگو احمق خر اونا چ رودروایسی با تو دارن؟؟؟؟ الان ...

وا زنگ بزن بگو من تو شهری هنوز مشکل دارم میخوام جلسات رو کامل کنم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

تو میخندی ولی من دارم بدجور میسوزم حیف پولم راه حل بده🥲💔

یه بار خودت بخون چی نوشتی باحال گفتی🤭

به نظرم برو پیش مدیر آموزشگاه بگو من نمیدونستم منظورش اینه 

وگرنه حقی ندارن همچین کاری کنن

محکم برو جلو مثل حق به جانب ها

خودت رو باخت بدی هیچکاری نمیتونی کنی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤