2777
2789
عنوان

موهای بچه رو میشه زنگ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 109 پست

بش بگو بیا برو اونور بابا بچههههه

من خودم ۱۵ سالگی سبیل برداشتم اونم با گریه ک نمیخوام دردم میاددد (البته الانم همینم)

این ک کلا ۶ سالشههه دنبال رنگ موعهههه 👺

هنوز ارزش داری خیلی برام ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت نمی‌کشی از درخواست بچه ۶ ساله یه آدم خراب ساختی؟ چرا فکر می‌کنی خیلی میدونی؟ آیا فکر کردی دار ...

عزیزم من با حرف اون خانم موافقم من مادر مذهبی و  بسسسیار دوست و همراهی دارم الان ۳۹ سالمه زمانی من تو دبیرستان ابرو برداشتم که یه تابوی بززززرگ بود همون زمان موهامو رنگ کردم که در حد فاجعه بود و اصلا مناسب سنم نبود ولی یه حس خاص بودن بین بقیه بهم میداد مادرمم هیج مخالفتی نمیکرد من حتی همون زمان با پسر همسایه مون دوست بودم که کل محل نچ نچشون هوا بود و باز هم تابو بدی بود همه دوستانثم حسرت زندگی و پدر و‌مادرم رو میخوردن درسته شکر خدا عاقل بودم و به رابطه بدی ختم نشد ولی میتونست عواقب بدی داشته باشه من خودم الان اون رویه مادرم رو تکرار نمیکنم هر چیزی یه سنی داره هر کاری یه وقتی داره 

روانشناسام الان معتقدن مادر و‌پدر دوست نیستن نقششون پدر و مادرههههه باید هادی و راهنما باشن نه همراه که بچه هر کاری کرد اوکی باشن 

یادم رفت بگم از سوم دبستانم سیبیلامو برداشتم سال ۷۳ که سیبیل حکم اصالت یه دختر بود😂😂😂😂😂😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
دقیقا همین هستحالا۱۶ساله بود مهم نبود رنگ کنهولی من فقط نگران بچه ام هستم ک با این جور بچه ها قرار ب ...

عیب نداره بزار فکر کنه ما مادر بدی هستیم قرار نیست سم بدیم به بچه بگیم بیا روحتو بکش تا من بشم خوب روزگار...مسابقه مادر خوب که نیست مدال افتخارم نمیخوایم اونی که مادره واسه این چیزا مادری نمیکنه من بد عالم ولی یه جایی یه روزی بچم میفهمه من چرا منعش کردم... گرچه اکه از اول با بچه با منطق و ملایمت و دلسوزی حرف زد و بی دلیل نه نگفت و نه رو فقط واسه موارد خط قرمز استفاده کرد بچه خودش متوجه میشه حتما دلیلی وجود داره و مادرم بی دلیل کار انجام نمیده

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
عیب نداره بزار فکر کنه ما مادر بدی هستیم قرار نیست سم بدیم به بچه بگیم بیا روحتو بکش تا من بشم خوب ر ...

باور میکنی من خواستم با پسر دوست بشم اول دبیرستان بودم مامانم اون سال نذاشت جز با خودش جای برم بیام بعد فهمیدم اون پسر یک پسر مریض بود ک هزار تا دختر بدبخت کرد

اولش ناراحت شدم از مادرم الان میگم خوب بود حواسش بهم بود وگرنه بدبخت بودم

بگو ببر ده سالگی هم دوست پسر آورد خونه ناراحت نشووالا بچه شش ساله هنوز خواندن نوشتن بلد نیست چه مو ر ...

اشتباهتون اینه که حتی اگه یه کلمه حرف درست از دهنتون در بیاد با ده تا جمله چرت و پرت خرابش می‌کنید!

بعدشم قرار نیست یه تیکه مو رنگ کردن دختر بچه ۶ ساله بشه خراب این فکرو نکن خواهشا من رنگ کردم از بس م ...

خاله قشنگش ، شما که انقد ناز و خوبی

علاوه بر واکس و گچ مو ، میتونی براش اکستنش مو های کلیپسی هم بگیری ، قیمتشون هم مناسبه 

موهای بچه رو خراب نکنین یه وقت🥲

شما سربسته نگفتی ، کلا حرف نادرستی زدی حرف زدن با توهین و چرت و پرت گفتن به هر قشری ، ارزش کلامت رو ...

اولا من گفتم باید سربسته میگفتم چون واضح گفتم ناراحت شدن

کدوم حرف من نادرست هست تربیت مادرهای امروزی شده این ک بیشتر دخترها تو سن کم مو رنگ کنن آرایش کنن تیپ و.... با پسر باشن و....

این حقیقت ک هر چی بیشتر به بچه بگی چشم بیشتر سوارت میشه

زمان قدیم دخترها رو اجازه رنگ مو و آرایش ندادن همه زود ازدواج کردن رفتن حالا الان چی

نه ازدواج هست نه چیری

ازدواج هم باشه چون هم دختر هم پسر لوس تربیت شده سریع جدا میشن

من نه اشتباه گفتم نه چرت و پرت

من خودم مادر هستم به وقتش بچه ام دعوا میکنم 

هر بار قرار نیست تا گریه کرد براش خوراکی بخرم 

باید یاد بگیره هرچیزی به اندازه 

اولا من گفتم باید سربسته میگفتم چون واضح گفتم ناراحت شدنکدوم حرف من نادرست هست تربیت مادرهای امروزی ...

واقعا مو رنگ کردن ربطی به چیزایی که گفتین نداره ، من منظورم اینه که بله ، تو این سن اشتباهه

اما چرا؟ به خاطر اسیبی که جنس موهای اون بچه میبینه نه چیزایی که شما ربط میدین بهش.

کل دغدتون ازدواج کردن و نکردن بچه هاست انگار😅

واقعا مو رنگ کردن ربطی به چیزایی که گفتین نداره ، من منظورم اینه که بله ، تو این سن اشتباههاما چرا؟ ...

نه کل دغدغه من پسرم هست ک قرار با بچه های لوس بزرگ بشه قرار با بچه های ک تو سن کم دوست دختر دارن سیگار میکشن بزرگ بشه هم بازی و هم کلاس بشه

ربطش این وقتی به خواسته بچه بگی چشم هی خواسته بزرگ تر میخواد بزرگ تر و.... تا جای ک نمیتونی برآورده کنی نه میتونی نه بگی

یک دکتر بهم گفت مبادا پسرت اگرهر بار خوراکی خواست بخری هر بار اسباب بازی بخری چون دیگه هیچ اسباب بازی به چشمش نمیاد و اگر بعدی نخری دیگه بهش بر میخوره در مقابلت می ایسته

گفت من با وعده خرید دوچرخه دکتر شدم بازم نخریدن برام

حالا بچه های الان چی؟!

حالا اگر بچه شش سال با دوتا نق زدن مو رنگ کنه با این جامعه چند سال بعد نمی‌خواد سیگار و خیلی چیزهای دیگه رو تجربه کنه ؟!؟

شاید ناراحت بشین شاید فکر کنین من مشکل دارم از بچگی باید جلو بچه  ایستاد 

دیدی نوزاد میگن بغل نکن بغلی میشه بعد ک بغلی بشه دیگه نمیشه بزاری زمین خسته و کلافه میشی

این دختر هم همیشه شش ساله نیست شانزده ساله بشه بگه می‌خوام مجردی برم ترکیه یا .... خانوادش میتونن بگن نه دیگه

واقعا مو رنگ کردن ربطی به چیزایی که گفتین نداره ، من منظورم اینه که بله ، تو این سن اشتباههاما چرا؟ ...

شما تاپیک نزدین نمیدونم مادری یا نه

ولی اگر بچه داری یک ماه باب میلش لباس بپوش حرفش همه جور گوش کن بعد اگه نیومد بهت بگه مامان این چیه پوشیدی این چیه خریدی و...

بچه عزیز هست کاش اسی بجای فکر رنگ کردن مو بچه می‌رفت براش گل سر می‌خرید لاک می‌خرید دستمال سر می‌خرید اما مو رنگ نمی‌کرد ک بچه از بچگی موهاش و ذهن و تربیتش خراب بشه

یادم رفت بگم

همون دکتر می‌گفت اگر پدرم برای من دوچرخه می‌خرید نه دکتر میشدم نه چیزی 

تازه بعدش تو فکر موتور بودم

پس دیدی گاهی تنبیه و نخریدن و حالا زود بزار سال بعد بچه رو خوشبخت هم می‌کنه