2777
2789

ایران اروپا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانون زبان. مرحله به مرحله جلو میری با کتابا.بعد high intermediate هم میتونی یا برای ادونس شروع کنی ...

اخه میگن مزخرفه خیلی بد شنیدم میگن اسپیکینگ کار نمیکنن فقط گرامر، حقیقته؟

اخه میگن مزخرفه خیلی بد شنیدم میگن اسپیکینگ کار نمیکنن فقط گرامر، حقیقته؟

مزخرف که نیست من نمیدونم کی گفته .

هرکسی من دیدم پایه خوب تو زبان داشته از کانون بوده .

ولی بله اسپیکینگ اینا رو خودتون باید جداگانه کار کنین.

کلاسا عمومیه، شرایطش نیست استاد با ۱۵ ۲۰ نفر حداقل اسپیکینگ کار کنه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

مزخرف که نیست من نمیدونم کی گفته .هرکسی من دیدم پایه خوب تو زبان داشته از کانون بوده .ولی بله اسپیکی ...

شما رفتید راضی بودید؟ حقیقتا من دوران کرونا تا المنتری ۳ رفتم ول کردم الان همون آنلاین میخوام ادامه بدم رشته دانشگاهیمم زبانه به شما کمک کرد؟ برای اسپیکینگ خودخوان چه پیشنهادی دارید ممنون🥲

میشه بگید چرا؟ و اینکه از هزینه هر ترم اطلاع داریدچون میدونید که سر به فلک کشیده شهریه ها😵‍💫

کانون اصلا روی مکالمه کار نمیکنه همه تمرکزش روی گرامره

ایران اروپا خیلی بیشتر تعریفشو شنیدم

نه هزینه هاشو نمیدونم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شما رفتید راضی بودید؟ حقیقتا من دوران کرونا تا المنتری ۳ رفتم ول کردم الان همون آنلاین میخوام ادامه ...

آره عزیزم ، پایه زبان من رو کانون ساخت . حقیقتش رو بگم اسپکینگ خودخوان رو من اصلا تجربه ندارم . 

به نظرم بعد اینکه تا high intermediate خودتون رو رسوندین، معلم خصوصی بگیرین ، ۶ ماهه هم اسپیکینگتون قوی میشه هم واسه ایلتس کاملا آماده میشین.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

ببین پاتو نزار تو کانون زبان خب؟

چرته چرتتتتتتت مزخرففف ببین گهه قشنگ

انقدر آدم میشناسم سال ها ۱۰ سال تو کانون درس خوندن باز نمیتونستن درست صحبت‌ کنن چرت چون فقط گیر داده رو گرامر ببینی یعنی با گرامر های سخت و پیچیده روانیت میکنن آخر هم گیج میشی حرف زدن هم فقط یه سه ترم آخرش کار میکنن تو کل دوران یادگیریت 

خود دانی میخوای برو ولی بدون به این حرف های من میرسی

_
ببین پاتو نزار تو کانون زبان خب؟چرته چرتتتتتتت مزخرففف ببین گهه قشنگانقدر آدم میشناسم سال ها ۱۰ سال ...

چقدر نظر ها متفاوته😵‍💫 الان کجا برم از نظر شما؟

کانون اصلا روی مکالمه کار نمیکنه همه تمرکزش روی گرامرهایران اروپا خیلی بیشتر تعریفشو شنیدمنه هزینه ه ...

اصلا جدیدا وقتی موسسه های اصولی و جدید تر در اومده خیلی متقاضی واسه کانون کم شده 

همه میدونن فقط پول میگیره که گرامر یاد بده فقط 

آخر خودت مجبور میشی یه کلاس مکالمه جدا بری 

_