2777
2789
عنوان

میشه لطفا این کاربر رو گزارش بزنید

415 بازدید | 41 پست

کاربر ژابیس ۳۳ صفحه کامل تقریبا تمام تاپیک هاش درباره درآمد پزشکان تخصص های پزشکی و پولدار های این رشته هست

به عنوان عضوی از این رشته یکی از تاپیک هاش رو دیدم و کامل و شفاف براش وقت گذاشتم چند روز پیش و ریپلای کرد و پاسخگو بودم هدفم خیر بود چون فکر کردم خیلی ذهنش درگیره و پاسخ درست نگرفته اما بازم دوباره هر روز تاپیک میزنه و این رشته و صنعت رو مقایسه می کنه رفتم دیدم ۳۳ صفحه تمام تاپیکاش این موضوع رو داره...جواب های مشابه میگیره و دوباره تاپیک میزنه

من هدفی جز خراب کردن این رشته نمی بینم و نمی تونم بشینم ببینم انقدر دلش می خواد مارو کوچیک و خراب کنه...

تورو نمیشناسه ک بخواد کوچیک کنه 

ولش کن چیکارش داری بعد گزارش بیخود بزنیم خودمون معلق میشیم مثلا چی بنویسیم تو عنوان گزارش؟!بنویسیم به علت مقایسه دو رشته باهم!!😶

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباشید اینگونه خراب نمیشه ، اما باید فرهنگ سازی بشه رشته پزشکی رشته حساسی هست نباید دانش آموزان ما فقط بخاطر پول برن سراغ این رشته اون وقت جون ادم ها میشه بی ارزش ، ای کاش به گونه ای بود که هر کس به پزشکی علاقه داشت میرفت سراغش نه فقط چون درآمد خوبی داره 

آقا هستم 

نگران نباشید اینگونه خراب نمیشه ، اما باید فرهنگ سازی بشه رشته پزشکی رشته حساسی هست نباید دانش آموزا ...

دلیلی نمی بینم ۳۳ صفحه درباره این موضوع تاپیک بزنه و هر روز هم بزنه وقتی کامل براش توضیح دادم ریپلای هاش هم پاسخ دادم

دلیلی نمی بینم ۳۳ صفحه درباره این موضوع تاپیک بزنه و هر روز هم بزنه وقتی کامل براش توضیح دادم ریپلای ...

بهترین پاسخ به نظرم سکوته ، چرا اعصاب خودتون رو خراب میکنید ، تو هر صنفی خوب و بد هست و همیشه یک عده هستن که نسبت به اونها اعتراض الکی دارند. مثلا به معلم ها اعتراض میکنن که حقوق الکی میگیرن ، به پزشک ها که پول زیاد میگیرن به وکیل ها که پول میگیرن و کاری نمیکنن ، قاضی ها ، راننده ها و... خودتون رو درگیر اینجور افراد نکنید . 

آقا هستم 

از کی تاپیک شما استفاده نمیکنن که عزیزی هم گویا افراد جدید دارن تو تاپیکش نظر میدن گزارش زدن برای چیه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چقد غیرمنطقی و متعصبانه صحبت میکنی

شاید این موضوع برای اون خانم جذابه، من تاپیک هاشون رو دیدم الان

اصلا ۱۰۰۰۰۰ بار بپرسن، مگ بی ادبی به کسی کردن؟

بی احترامی ای کردن؟

خیر

شما نمیتونی برای کسی تصمیم بگیری چه تاپیکی بزنه!

اونی که باید تعلیق بشه اتفاقا تویی رفتم اون کاربری که گفته بودی تاپیکاشو خوندم تا رسیدم به کامنت تو ،دیدم عه چه جالب کاربری دیگه به اسمelena1380 داری 

اونجا خواستگارته و ۶سال باهمین ولی اینجا شوهرته و عروسیته 😂😂😂😂

خب دروغاتو هماهنگ کن باهم توروخداااااا

تو هر تاپیکتم که زدی دکترم و شوهرم پیراپزشک تغذیه😂😂😂اره دوبار

اخه جالب اینجاست چند ماه پیش به من میگفتی فیک😂😂حالا فهمیدیم کی فیک خانم النا و کیمیا که تو یه جا مجردی تو یه جا متاهل😂😂

اونی که باید تعلیق بشه اتفاقا تویی رفتم اون کاربری که گفته بودی تاپیکاشو خوندم تا رسیدم به کامنت تو ...

خب همه می دونن این کاربریم دو تا کاربری هست و اون مال دختر عمومه چه ربطی داره؟😐😐

من ۲۴ سالمه اون ۲۱ سالشه 

خب همه می دونن این کاربریم دو تا کاربری هست و اون مال دختر عمومه چه ربطی داره؟😐😐من ۲۴ سالمه اون ۲۱ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂۲۱ ساله ولی سال ۵پزشکی وایییییی خداااااا

اونی که باید تعلیق بشه اتفاقا تویی رفتم اون کاربری که گفته بودی تاپیکاشو خوندم تا رسیدم به کامنت تو ...

هرچی هم که لازم باشه رو کردم 

کارت دانشجوییم توو یکی از تاپیکا هست

عکس گل خواستگاریم هست

کلی هم از کاربرا می شناسنم