2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس و خنثی منننننن😠😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 118 پست
از روز اول دوستیمون دارم میگم ترو خدااااااااااااااااااا یکبار جوجه بپز برام منم حس کنم تو داری با من ...

تو که از اول دیدی اینطوریه چرا باهاش ازدواج کردی اونوقت؟؟؟؟؟😐

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

استارتر الهی که زوده زود ی اتفاق خوب بیفته و همسرت اونجوری که دوس داری با انرژی و فعال بشه..

نامزد من خیلی فعاله من نسبت به اون حالا کمتر اهل مهمونی و اینام..ولی کلا پایه اس اهل پارتی و مسافرت و خرید و ...

یادمه رفتیم سپهسالار کفش بگیرم ی کالج پشت ویترین دیدم بدم نیومد گفتم بپوشم رفتیم داخل خیلی شلوغ بود تا آقاهه بره کفش و بیاره من کلافه شدم پاشدم بیام مرده کفش و آورد حتی پام نکردم گفتم وااای نه حوصله این شلوغی رو ندارم هر قدر نامزدم اصرار کرد نپوشیدم و کلا قید خرید و تو اون روز زدم!!! اما اون با حوصله تمام رفته بود گشته بود و سایز پام به سلیقه خودش خریده بود و برام هدیه آورد..

در کل حس میکنم منم که انرژی اونو دمپ میکنم و ترمزشو میکشم چون خلوتمونو به تو جمع بودن ترجیح میدم

به زندگیم خوش اومدی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر الهی که زوده زود ی اتفاق خوب بیفته و همسرت اونجوری که دوس داری با انرژی و فعال بشه.. نامزد ...

تو هم سعی کن مثله همسرت پر انرژی باشی که خدای نکرده اونم کم کم سرد نشه

اکثرا آدمای افسرده اینطورین.بجای غصه خوردین ببرینشون دکتر یا روانشناسی جایی.مخصوصا اون خانومی که گفت شوهرش خستس و سردشه بدنش مطمئنن کمبود ویتامینی چیزی داره.بفکر درمانشون باشید.این که نشد کار خود اوممم افسرده میشه پیش اینا

تو هم سعی کن مثله همسرت پر انرژی باشی که خدای نکرده اونم کم کم سرد نشه

آره دوستم دارم سعی میکنم به خدا... 

مثلا دیشب اگر با من بود جشن چهارشنبه سوری رو نمیرفتم ولی به خاطر دل نامزدم رفتیم مهمونی که تو باغ بود و کلی طول ککشید..به صبح زود بیدارشدن که فکر میکردم برای سر کار رفتن میخاستم اونجا خودمو بندازم تو آتیش!!

به زندگیم خوش اومدی....
ای بابا پس من چی بگم شوهرم اصلا اهل رفت و آمد و گردش نیست  از وقتی باردار شدم تا الان ک دخترم ...

باز خوبه شما حداقل خیالت راحته از بابت مالی و آینده ولی واقعا نمیدونم چرا اینقدر تلخ و سرد زندگی میکنن این اقایون

تو که از اول دیدی اینطوریه چرا باهاش ازدواج کردی اونوقت؟؟؟؟؟😐

فکر میکردم تووو دوستیمون موقعیت نبوده که خوب باشه و چون دوریم ناراحته و بعد از ازدواج از خوشحالیه باهم بودنمون از این رو به اون رو میشه 😧

استارتر الهی که زوده زود ی اتفاق خوب بیفته و همسرت اونجوری که دوس داری با انرژی و فعال بشه.. نامزد ...

مرسی عزیزه دلم..خانم مهربون..ان شاءالله ..ولی گلم عزیزه دل سعی کن پا به پای نامزدت فعال باشی هرچقدر پر انرژی تر بشین براتون بهتره توو زندگی...خواب و افسردگی و بی انرژی و بی حوصله بودن همه چیز آدمو ازش میگیره در عوض انرژی و حوصله باعث پیشرفت میشه 

اکثرا آدمای افسرده اینطورین.بجای غصه خوردین ببرینشون دکتر یا روانشناسی جایی.مخصوصا اون خانومی که گفت ...

اخه جرا افسرده شدن؟؟؟دکتر خوب از کجا پیدا کنم؟اگه قرص اعصاب بخورن واقعا خوب میشن برای همیشه؟رو نی نی دار شدنمون تاثیر نمیذاره؟اصلا چه جوری راضیش کنم..😧

اکثرا آدمای افسرده اینطورین.بجای غصه خوردین ببرینشون دکتر یا روانشناسی جایی.مخصوصا اون خانومی که گفت ...

عزیزم افسرده چیه ، ماها فقط درونگراییم ، همین .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
مرسی عزیزه دلم..خانم مهربون..ان شاءالله ..ولی گلم عزیزه دل سعی کن پا به پای نامزدت فعال باشی هرچقدر ...

قربون تو دوست خوبم..ی دنیا آرزوی خوب و ی عامله انرژی مثبت از ته دل برات برات فرستادم تو کائنات..بگیررررر که اووومد  

به زندگیم خوش اومدی....