2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم م)ذ)ه)ب)ی)ا)ن

317 بازدید | 27 پست

سلام خونواده همسرم که مرداشون نه و ولی زناشون مثل مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری نماز خونن و مانتویی ان ولی مانتو بلند و فلان دارن همشونم سناشون بالا سی سال

من تازه یک ساله عقد کردم و۲۱ سالمه و از همون اول پوششی که خودم دوست داشتم و دارم مانتو کوتاه میپوشم و نماز نمیخونم بلاخره هر کس اعتقادات خودش و داره

حالا هی ریز ریز از مادرشوهرم کنایه میشنوم با اینکه زن خیلی خوبیه دوسش دارم ولی بعضی وقتا یچیزایی میگه میفهمم داره به من کنایه میگه مثلا یبار داشتن اش نذری درست میکردن جلو من و جاری گفت ایشالا همه نماز خونا با نماز بشن نماز بخونن یا یبار دیگع گفت جوونا حالا نماز نمیخونن یا همش به مانتو های کوتاهم نگاه میکنه در صورتی که همسرم مشکلی نداره با این قضیه دوتامون باهم کنار اومدیم بنظرتون چه واکنشی نشون بدم چیکار کنم

بنظرم واکنش نشون ندی بهتره....ولی خب میتونی بگی همون خدا که گفته نماز حجاب.داشته باشید...فضولی تجسس هم تو زندگی دیگران حرام کرده....بنظرم خودت باید به فلسفه حجاب نماز برسی...دارن اشتباه میکنن با اینکارشون ناخودآگاه گارد میگیره ذهنت

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ

یه گوش در یه گوش دروازه

اگر به زبون اورد مستقیم گفت نماز بخون و فلان کن، بگو شما پی کار خودت باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

همسرت نماز میخونه؟

مامان بزرگ منم اینطور بود البته به مانتو گیر میداد

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نمیتونی حداقل جلوشون نکاز بخونی؟ باور کن خیلی به نفعته ها دو بار جلوشون نماز بخونی همیشه خوبیت رو به شوهرت میگن هر چقدر هم که شما دو تا با این موضوع مشکلی نداشته باشید اما اونا خونوادشن و ممکنه روش تاثیر بذارن 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بنظرم وقتی این حرفا رو میزنن اصلا حتی نگاهتم عوض نشه، هیچ واکنشی نداشته باش

۱۰ بار میگن بلخره خسته میشن

من که شوهرم میگه هرجوری هستی باش و خودتو بخاطر کسی عوض نکن

بنظرم تو هم یبار به حرفشون بشی و به حرف اونا عمل کنی دیگه میدونن حرفاشون تاثیر داره و برای همه چی میخوان تغییرت بدن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch