2777
2789
عنوان

باور نمیشه همسایه مون خیانت کرد به زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 106 پست
زنش باید مهرشو بگیره و بره.عمرشو نباید حروم کنه

فعلآ که یک ماهی هست داره با هووش زندگی میکنه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
تو خودت زندگی نداری زندگی بقیه رو از بری ؟ 😆

😂😂😂آخه همسایه دیوار به دیوارن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه این زنش داشت مث آدم زندگیشو میکرد مرده تا تنبونش شد دو تا فیلش یاد هندوستان کرد

بخاطرهمینه میگن نذاریدادمای بی جنبه تنبونشون دوتاشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا پولو ب کیا میدی؟😕

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

گنج چیه مگه دوره ناصر تیرکمونه ممکنه کار خلاف کرده باشه .حالا ما براش چکار کنیم ؟ برای زن اولش و ...

دوره ناصر تیر کمونه عزیز واقعا خیلی گنج پیدا می کنن من به چشم خودم دیدم که با دستگاه گنج پیدا کردن همشون رفتن خارج 

چق بی جنبه 

الهی ب حق فاطمه زهرا(س)ک همون‌طور ی شبه از این رو ب ا ن رو شد خدا نگاهی ب ذات کثیف و جنبه پایینش کنه ی شب کاسه گدایی بگیره دستش 

بگردم دور همچین زنایی ک کوهن کووووه خدا ازت نگذره مرد 💔

مگه جرم نیس هوو ازلحاظ شریعت هم اگ زن اول اجازه نده حرامه

گفتن صیغه ایه

مگه جرم نیس هوو ازلحاظ شریعت هم اگ زن اول اجازه نده حرامه

صیغه تا۱۰۰۰ تا آزاده 💔

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بخاطرهمینه میگن نذاریدادمای بی جنبه تنبونشون دوتاشه

دقیقاً 

وای به روزی که گدا معتبر شود 

چق بی جنبه الهی ب حق فاطمه زهرا(س)ک همون‌طور ی شبه از این رو ب ا ن رو شد خدا نگاهی ب ذات کثیف و جنب ...

آمین الهی 

تو قانون ایران چند همسری مجازه ولی خوشم میاد مرد دو زنه به راحتی از جامعه طرد میشه و انگ هول و هوس باز میخوره این یه مورد تو فرهنگ ایران خوبه خیلی از کشورای مسلمان اینطور نیستن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست