یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند بار گفتم طلاقم بده مهر نمی خوام فقط،بچه رو بده
گفت بچه رو نمی دم
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
الان فکر کردم دیدم اگر پول برام خرج نکنه یا بهم محبت نکنه چیکار میکنم واقعا؟🤔
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
چون به کسی که دوست و رفیق گرمابه و گلستان م باشه نیاز داشتم، به کسی که رفیق فاب و ماساژور مَرد و شریک مالی قابل اطمینان و شریک جن سی همیشگی و همدم و.... نیاز داشتم 😐😅😄
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
برات عجیبه خانواده از دخترشون حمایت کامل کنن؟ من الانشم پول تو جیبی از همسرم نمیگیرم چون خداروشکر از طرف پدرم حمایت میشم درامد همسرم زیاد نیست خودشم گفته بود ک حقوقم کمه میتونی بسازی گفتم خودت برام مهمی میخام باشی تو زندگیم