2777
2789
عنوان

اگه به شوهرتون نیاز نداشتین بازم دوسش داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میخواین تا اخر عمر سرد برین جلو؟

چند بار گفتم طلاقم بده مهر نمی خوام فقط،بچه رو بده

گفت بچه رو نمی دم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

چه تاپیک باحالی

تاحالا بهش فکر نکرده بودم

الان فکر کردم دیدم اگر پول برام خرج نکنه یا بهم محبت نکنه چیکار میکنم واقعا؟🤔

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

من نیازی ب همسرم ندارم خونه بابام اوکی بودم ولی عاشقانه کنارهمیم البته ک چالش هم داریم توام فک میکنم خیلی متفی نگامیکنی 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

من همسرم رو از سر نیاز دوست داشتم 

چون به کسی که دوست و رفیق گرمابه و گلستان م باشه نیاز داشتم، به کسی که رفیق فاب و ماساژور مَرد و شریک مالی قابل اطمینان و شریک جن سی همیشگی و همدم و.... نیاز داشتم 😐😅😄

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
گفتم حمایت خانوادم کامل بود این ینی پدرم حمایت میکرد شهر دیگه برام خونه گرفته بود و کمک مالی س ...

زیاد بحث نمیکنم ولی با پول تو جیبی نمیشه ی زندگی رو چرخوند 

حمایت کامل یعنی خونه از خودت ماشین از خودت جهاز. از خودت خرج ماهیانه از خودت 

خرج و مخارج زندگی کلا از خودت 

شوهرت فقط به عنوان ی عشق الهی بیاد بمونه 

همه مستقل و خونه دار و بی نیاز شدن عجباااا

برات عجیبه خانواده از دخترشون حمایت کامل کنن؟  من الانشم پول تو جیبی از همسرم نمیگیرم چون خداروشکر از طرف پدرم حمایت میشم درامد همسرم زیاد نیست   خودشم گفته بود ک حقوقم کمه میتونی بسازی گفتم خودت برام مهمی  میخام باشی تو زندگیم

[QUOTE=391385130]برات عجیبه خانواده از دخترشون حمایت کامل کنن؟  من الانشم پول تو جیبی از همسرم نمیگیرم چون خدارو ...[/QUOTE

آره خیلی عجیبه از زیر بوته به عمل اومدیم 

پول تو جیبی از پدر همسر 

چه حرفایی میزنی ؟

اداره ی زندگی با پول تو جیبی