بچه ها لحن استارتر شاید عصبی و بد باشه ولی ته دلش دلسوزه داره میگه مراقب غنچه گلاتون باشین
متاسفانه این روزا خیلی خانواده ها ب اسم ازادی و مدرن بودن ی جاهایی ک باید از بچه هاشون غافل میشن
باید حواسمون ب خودمون از کوچیکمون گرفته تا بزرگمون باشه
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان یه پیج گذاشته بود،عکس اون عوضیم بود قلیون تو دستش 🥲
همسایه خواهرزادم امروز زنگ زدم گفت هنوز مادرش بی حال .ادن مرتیکه هم تو اون محل معروف نصاب ماهواره. یبارم خونه بابام اومده بود بابام گفت آدم نیست مرتیکه
اون منطقه همیشه شلوغ هرساعتی بچه ها بیرون هستن وپربچه اس
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
عثمان هست سال ۹۵ به یه دختر ۵ ساله شهرمون تجاوز شد مرد اونم بچه رفته بود بستنی بخره خو اون پدر مادر ...
اونوقت من ک مواظب بچم هستم نمیزارم تنها بره جایی سه سالشه همه خانواده شوهرم ک بچه هاشون ولن تو کوچه بهم گیر میدن عذاب وجدان میدن ک نکن بچه رو بی عرضه میکنی
پدر و مادری که عقل دارن نیاز نیست حتما اتفاقی برای بچه های خودشون یا دیگران بیفته تا حواسشون و جمع کنن!!
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕