2777
2789

در سرزمین کربلا خورشید سوزان بر نیزها میتابد ،صدای ناله کودکان و زنان میاید امام حسین نگاهی به یاران وفادارش میندازه درحالی ک لبخند بر چهره دارد هر لحظه صدای تکبیر بلند میشود ؛خبر داشتند که مرگ در راه استاما از مرگ نمیترسیدند انان امده بودند تا با خون خودچراغ اسلام را روشن نگه دارند امام حسین با قلبی سر شار از عشق به خدا و انسانیت 😭به میدان نبرد رفت تا مقابل ظلم بمونه ظلم به بشر؛ هر ضربه شمشیر او ضربه ای به ظلم بوده، و هر قطره خون حسین بذری بود که در خاک کربلا کاشته شد تا ازادگی را به جا گذارد .

خودشو فدا کرد ،جانشو خانوادشو ،زندگیشو ، تا راه درست بشیرت حفظ بشه ، 

تا اسلام که قشنگترین دین حق حفظ بشه ،تا راهی که خدا برا بنده اش انتخاب کرده رو نشون بشریت بده ، 

دنیاشو گرفت و لذتاشو از خودش گرفت برا نشون دادن راه حق ، اگه این انسانیت نیست ، پس چیه ؟؟؟؟؟؟ 

اگه این شجاعت ،بزرگی ، محبت ، و... نیست پس چیه؟؟؟؟

اگه اسلام واقعی رو بشناسیم و بنده ی خدا به اسم اسلام ظلم نکنه هیچ کسی از راه حق جدا نمیشه ، 

هیچ جوانی اعتقاداتش رو از دست نمیده ، 😭😭

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

السلام علیک یا ابا عبدالله ❤️

السلام علیک یا عباس ابن علی❤️

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.