2777
2789
عنوان

رفتم سوپری سر کوچه از خجالت مردم😔

1368 بازدید | 77 پست

رفتم نوار بگیرم سه تا پسر جوون هم اونجا بودن داشتن خرید میکردن من منتظر بودم اونا خریدشونو حساب کنن برن مغازه دار هم هی از دور صدا میکرد خانم فلانی چی میخواین من اولش الکی گفتم ی کمی قارچ میخوام بعد هی منتظر بودم این پسرا نرفتن با اشاره به مغازه دار گفتم نوار میخوام مغازه دارم گفت پشت سرتون هست  نوارو برداشتم برگشتم حساب کنم دیدم چند جفت چشم‌همینجوری دارن منو نگاه میکنن باور کنید از خجالت قرمز شدم دوتاشون منو میشناختن با شوهرم سلام علیک دارن😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عزیزم مگا خوار و مادرشون دم و دستگاه زنونه ندارن و پریود نمیشن یچیازیی میگین ها

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بیخیال بابا یه جوری‌ میگی‌ انگار رفتی مواد خریدی😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ملت مواد خرید فروش میکنن خجالت نمیکشن

مگه خجالت داره؟ یه وسیله ی بهداشتیه

همه میدونن خانما پریود میشن و پد استفاده میکنن، چیز جدیدی نیست براشون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

رفتار شما عجیب بوده گلم

چون خیلی ساله دیگ اصلا نوار بهداشتی و وسایل بهداشتی جزو موارد تابو و زشت نیست

نوار بهداشتی

یه وسیله بهداشتیه هیچ چیزی نداره ک شرم و حیا بخوادش!!!

شوهر شما رو بشناسن

چه ربطی داره؟؟؟

یعنی اونا نمیدونن شمام عین همه زنای توی کل جهان پریود میشی؟

خودشون خواهر

دختر

مادر

ندارن که پریود شه؟؟؟؟؟

هیچ چیز عجیب و خجالت اوری نداره

همه دخترا و خانوما پریود میشن

نوار بهداشتی هم لازمه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥