2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه یتیم💔

227 بازدید | 15 پست

ببینید من قضیه رو تعریف میکنم شما لطفا بگید حق با کیه؟ من پدرم خیلی سال پیش فوت کرده و مادرم من رو به تنهایی بزرگ کرد البته خرج و مخارج من رو عموهام دادن و مادرم کار نمیکرد ولی به خاطر من ازدواج نکرد و پای من موند من هم قدردانش هستم و ممنونم ازش بابت این فداکاری بعد از اینکه من ازدواج کردم مادرم هم ازدواج کرد من مشکلی با این موضوع نداشتم و با همسرش همیشه با عزت و احترام رفتار کردم ولی مامانم انتظار داشت من با بچه های این آقا خیلی صمیمی بشم و رفت و آمد کنم منم واقعیتش با این قضیه کنار نمیتونم بیام و فقط موقعی که میبینمشون احترامشونو حفظ میکنم و سالی شاید ۲ بار برم خونه مامانم و این آقا ولی مادرم خیلی این موضوع ناراضیه و همش به روم میاره پست بعدی میگم خیلی طولانی شد

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

و این نکته رو هم بگم بسیار خجالتی و درونگرا هستم و هر وقت میرفتم خونه مامانم اینا یکی دو تا از بچه های این آقا اونجا بودن با زن و بچه عروس و نوه هاشون و من خیلی معذب میشدم ولی چیزی نمیگفتم و برای چند ساعت این قضیه رو تحمل میکردم خلاصه ما یکبار رفته بودیم خونه مامانم اینا یه جعبه شیرینی هم برده بودیم، خلاصه نشسته بودیم یهو نوه این آقا رفت تو جعبه شیرینی و شیرینی رو چپه کرد و نصف بیشتر شیرینی ریخت رو زمین یهو مامانم شروع کرد با حرص گفت بین اون همه آدم آره اگه دختر من اینکارو میکرد من میگرفتمش زیر باد کتک(مامانم تو بچگی خیلی من رو کتک میزد و خیلی تنبه های بدنی شدید میکرد مثلا یادمه یبار بخاطر اینکه خیاطی کرده بودم نخ ریخته بودم رو زمین با شلنگ اونقدر منو کتک زد که بدنم کبود شده بود و یا یادمه یبار اومدم گفتم یهو بی دلیل تلویزیون خاموش شد منو گرفت زیر مشت و لگد با لگد زدم سرم خوردم به شیر حیاط خون اومد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم ادامه داد آره یبار اونقدر زدمش انداختمش تو حوض حیاط پاهاش کبود شده بود منم بغض داشت خفم میکرد میخواست اشکم بریزه غرورم شکسته بود بغضمو قورت دادم و گفتم حالا چه با افتخارم تعریف میکنه، پسر این آقا هم برگشت گفت تو چقدر ظالم بودی خداییش داشت به من ترحم میکرد من داشتم از عصبانت منفجر میشدم بعد از این قضیه دیگه من نرفتم خونشون اصلا نمیخوام باز هم از این اتفاقات پیش بچه های اون آقا بیوفته....

بهش همینو بگو من خودمم دلخوشی از مادرم ندارم

بابا بخدا گفتم فرار رو به جلو میکنه آره من فردا مردم نیای گریه زاری کنی دیگه فایده نداره دیگه مامانت مرده اینهمه زحمتت و کشیدم این بود نتیجه زحماتم....

بلاکش کن😐که زنگ نزنه گلایه کنه مام این مشکلو داشتیم قط ارتباط تمام

عذاب وجدان نداری از قطع ارتباط؟

وا شخصیت تورو برده زیر سوال مامانت جلوی جمع

دقیقا کم مونده بود بزنم زیر گریه تو جمع آبروم بره هی با خودم گفتم نه نباید گریه کنی قوی باش بحثو عوض کن

دقیقا کم مونده بود بزنم زیر گریه تو جمع آبروم بره هی با خودم گفتم نه نباید گریه کنی قوی باش بحثو عوض ...

قربونت برم دیگه نرو بنظرم حداقل یه مدت نرو بعد که پیگیرت شدن ب مامانت بگو من کیو دارم جز تو توام اینجوری رفتار میکنی با من کاری میکنی برم دیگه نیام

قربونت برم دیگه نرو بنظرم حداقل یه مدت نرو بعد که پیگیرت شدن ب مامانت بگو من کیو دارم جز تو توام این ...

۶ ماهه نرفتم مامانم خیلی آدم غیرمنطقیه