2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیتانیوم ۶۰۰

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
جدی به من گفتن ۱/۲۰۰

من فول بادی نمیرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اهان خوبه؟ من رفتم برای لیزر بهم گفتن کندلا هست اما مبلغشو پایین تر گفتن ۵۰۰ خورده ای

کلا شاتی خوبه من ۱۰‌جلسه رولی رفتم خیلی تاثیری نداشت،شاتی هم سومین جلسمه،کدوم شهری؟

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

واقعااااا من رفتم پرسیدم دوتا‌معرفی کردن یکی اینی که شما میری گفتن ۱/۲۰۰ یکی هم کندلا اونم ۵۰۰

نه منو کل بدن رو 700 میگیره

تازه خود دکتره از این سالن های آزاد هم نیست

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

کلا شاتی خوبه من ۱۰‌جلسه رولی رفتم خیلی تاثیری نداشت،شاتی هم سومین جلسمه،کدوم شهری؟

اهان منم خیلی شنیدم شاتی خوبه اونا هم حرفی از این نزدن که شاتی هست یا رولی

تبریز