2777
2789

یه نر پدوفیلی ک مهاجر از استان دیگه بوده و گیلانی نیس .ب قومیتش اشاره نمیکنم .  تو رشت یه پسر بچه نه ساله رو از دم در خونشون دزدیده بهش تجاوز کرده و کشته و انداخته تو رودخونه ‌ . این اشغال نصاب ماهواره بوده قبلا خونه این بچه برای تعمیرات رفته و زیر نظرش گرفته شب از دم در خونه دزدیده . بچه گوشی و دوچرخه اش یه کوچه جلوتر پیدا میشه و جسم بی جونش دو روز بعد تو رودخونه داخل یه گونی پیدا میشه . 😭 خیلی ناراحتم . دیشب کلی گریه کردم . این حروم زاده اعدام بشه چ فایده ای داره اون فرشته اون بچه معصوم برنمیگرده. خیلی ناراحتم بچه ب اون نازی . تو روخدا مواظب باشین اصلا نزارین بچه حتی دم در بره. متاسفانه حروم زاده و اشغال زیاده تو جامعه

کاش دلها در چهره ها بود ...

خیلی حالم بده. چطور تونسته تو چشمای معصومش نگاه کنه و این بلا رو سرش بیاره. تو رو خدا بچه تونو نزارین دم در هم بره . حداقل برید پیشش وایستین نگاه کنین . 

بچه رو تنها بیرون نفرستید 

مثل همسایه من ک‌بچه چهار ساله اش تو گرما ۵۰ درجه اهواز از ساعت ۴ عصر اوج گرما تو کوچه ست تا ده شب یکی نیست بگه این بچه کجاست خیلی اعصابم به هم‌میریزه یه بچه نادون و نفهمی هم هست میره جلو ماشینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو تنها بیرون نفرستید مثل همسایه من ک‌بچه چهار ساله اش تو گرما ۵۰ درجه اهواز از ساعت ۴ عصر اوج گ ...

این مامانش دیدش میزده. بیست دقیقه رفته خونه شام بپزه . اون اشغال کمین کرده بود. گفته با دیدن بچه وسوسه شده بوده 

این مامانش دیدش میزده. بیست دقیقه رفته خونه شام بپزه . اون اشغال کمین کرده بود. گفته با دیدن بچه وسو ...

وسوسه؟

چه گوه خوریا

امیدوارم از نقطه حساسش حلق آویزش کنن ملعون آشغال بی پدر مادرو

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

منم شنیدم.رشتم.واسه حمیدیان بود انگار بنده خدا

اره . حمیدیان . خیلی حالم بده .هر بار عکسشومیبینم گریه میکنم بچه معصوم مث فرشته رو تجاوز کرده کشته اخه چطور میتونن . جامعه فساد برداشته . این همه زندانی رو الکی ینگه داشتن از دانشجو و مهندس. بعد این فاسدا تو جامعه راست راست میچرخن 

نمیتونم درک کنم فقط بخاطر یه هوس چنددقیقه ای قتل انجام بدیوجدانش به درک ،این احمق نگفت اخر میگیرن من ...

اینا به بچه تمایل دارن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اره . حمیدیان . خیلی حالم بده .هر بار عکسشومیبینم گریه میکنم بچه معصوم مث فرشته رو تجاوز کرده کشته ا ...

کجا خوندین که به بچه تجاوز شده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نمیتونم درک کنم فقط بخاطر یه هوس چنددقیقه ای قتل انجام بدیوجدانش به درک ،این احمق نگفت اخر میگیرن من ...

میگن قبلا هم سابقه بچه ازاری داشته .همسایه ها شاکی شدن ولی پلیس هر بار میگرفت ازادش میکرده. ب خدا زندان شده جای دانشجو جای مهندس جای ادمای با افکاری ک مورد پسند مسئولین نیس. ولی این فاسدا رو اصلا جمع نمیکنن هر چی شکایت میکنن میگیرن زود ازادشون میکنن .حتما باید این روانیهای پدوفیلی یکی رو بکشن تا دستگیر بشن . 

وای چند روز پیش تو پارک یه مردی به خواهرم گفته بود اسمت چیه کوچولو

کدوم مدرسه درس میخونی

مامان بابات کجان 

وای خوبه آبجیم باهاش حرف نزده بود

اینو برامون تعریف کرد قلبم اومد دهنم