2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکهای منم پربازدید نمیشه

حتما باید راجب مادرشوهر خواهرشوهر باشه تا تشریف بیارن و نظر بدن...با اینکه اینجا سایته نینی و بارداری و .....است....منم هر چی سوال درمورد بارداری و....میپرسم جز ی نفر کسی نمیاد

خب تاپیکت راجع به چی بوده

دوتا دیشب زدم یدونه الان

دریغ از ی جواب 

اینجا سوال درست حسابی کسی جواب نمیده فقط باید بگی مادرشوهرم کتکم زد شوهرش چاقو کرد تو چشمم همسایمون خرابه

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
تاپیکهای منم پربازدید نمیشهحتما باید راجب مادرشوهر خواهرشوهر باشه تا تشریف بیارن و نظر بدن...با اینک ...

پر بازدید بخوره تو سر خودشون من میگم حدقل ۵ نفر تو این سایت با اینهمه کاربری نیس جواب بده؟!

من خواهرم پارسال زایمان کرد راجبه نوزاد تاپیک میزدم ب زوووور میومدن جواب بدن دگ اسم سایت روشه راجب همینه

ولی اینا فقط شر و ور دوس دارن باید راجب کتک شوهر و خیانت همسایه حرف زد تا خوششون بیاد 

دوتا دیشب زدم یدونه الاندریغ از ی جواب اینجا سوال درست حسابی کسی جواب نمیده فقط باید بگی مادرشوهرم ک ...

حالا خب چه اشکالی داره پربازدید بشه من که با آرامش میخونم و رد میشم 

و اینکه من معمولا اگه اطلاعاتم زیاد دقیق نباشه و بدونم کمکی ازم برنمیاد نظری نمیدم شاید بقیه هم برای همین زیاد تو تاپیکات نظر نمیدن تو خودتو ناراحت نکن 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

تاپیکای آخرتو سر زدم واقعا همون اطلاعی ندارم اما اینکه از آزادی میخواستی بری شهرک قدس واسه اداره پست بوده آره؟ 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

پر بازدید بخوره تو سر خودشون من میگم حدقل ۵ نفر تو این سایت با اینهمه کاربری نیس جواب بده؟!من خواهرم ...

دقیقا همینطوره

مثلا سایت برا راهنمایی مادر ها و بی تجربه هایی مثل منه

حالا تا تو عنوان ننویسی شوهرم کتکم زد...مادرشوهرم نفرینم کرد کسی نمیاد

تاپیکای آخرتو سر زدم واقعا همون اطلاعی ندارم اما اینکه از آزادی میخواستی بری شهرک قدس واسه اداره پست ...

ن ی کار پیدا کرده بودم اونجا میخواستم ببینم راحت میشه رفت 

دقیقا همینطورهمثلا سایت برا راهنمایی مادر ها و بی تجربه هایی مثل منهحالا تا تو عنوان ننویسی شوهرم کت ...

تنها چیزی ک نمیزارن از بچه و بچه داریه