2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم یا نه+عکس

490 بازدید | 21 پست

سلام خانما من نهم ای یو ای کردم امروز رفتم ازمایش دادم اینم ازمایشم یعنی باردارم یا نه؟در ضمن امپول ای سی جی هم هشتم زدم‌.تو تایپک قبلیم بی بی چکم هم هست‌.

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۴ پریودی

عزیزم روز موعدت بوده؟ من روز۲۷ازمایش دادم مشکوک بود عددش تقریبا مثل شما دکتز گفت باید هر ۴۸ساعت تکرار کنی مهم دوبرابر شدنشه بتا گاهی پایینه مهم دوبرابر شدنشه من ۴بار هر۴۸ساعت تکرار کردم مهم دوبرابرشدنشه 

زیر۵منفی هست پس امیذوار باش و پس فردا باز تکرار کن انشالله دو برابر شده

چند روز بعد تکرار کن اگر بالا بره یعنی بارداری. ایشالله که بالا بره بالا بالا بالا بالاتر بالاتر از ...

انشالله

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
ببین نمیتونم با قطعیت بگم که بارداری یا نه ولی بتات کمه شاید اثر هاش سی جب باشه شاید هم باردار باشی

منم میترسم از امپول باشه😞

عزیزم روز موعدت بوده؟ من روز۲۷ازمایش دادم مشکوک بود عددش تقریبا مثل شما دکتز گفت باید هر ۴۸ساعت ...

نه ب موعدم مونده هنوز نمیدونم اینم خودم رفتم از دادم از انتظار خسته شدم