2777
2789
عنوان

خانوما ممکنه اینطوری حامله شد

165 بازدید | 9 پست

دیروز روز ۱۵سیکلم بود 

مثلا میخواستم برای پسر اقدام کنیم هی دست دست کردیم دیگه منصرف شدیم گفتیم بمونه ماه بعد 

روز ۱۴کیتم پررنگ شد روز ۱۵ یکم کمرنگ شد یعنی دیروز تخمکم آزاد شده بود

معذرت می‌خوام دیشب رابطه داشتیم ولی نتونست خوب جلوگیری کنه و منی ریخت ورودی واژن

سریع رفتم خودمو شستم 

امروز همش تخمدانم درد می‌کنه و ترشحات آبکی دارم 

میترسم باردار بشم 

ممکنه اینطوری باردار باشم؟

چون اصلا نه رژیم رعایت کردیم نه تغذیه نه پوزیشن نه ارگاسم هیچی به هیچی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگیره . بقیه اش مهم نیس

آخه احساس میکنم اگه بگیره دختر میشه چون اون کارایی که گفته بودم برای پسر دار شدن میکنم هیچ کدوم رو نکردیم حتی از شانسم با لینکه همیشه من اول ارضا میشدم دیشب حتی ارضا هم نشدم 

مطمئن باش فقط خواست خدا هست که بعضیا با رژیم به نتیجه میرسن هزاران نفر همه کار کردن پوزیشن ارگاسم همه چی نشده حتی ینفر ای وی اف کرده بود اشتباه جنین دختر براش،کاشته بودن پس همش،دست خداست

مطمئن باش فقط خواست خدا هست که بعضیا با رژیم به نتیجه میرسن هزاران نفر همه کار کردن پوزیشن ارگاسم هم ...

پس توکل به خدا خودش هر چی صلاح میدونه همون بشه ولی مطمینم دیشب لقاح شده چون هم تخمک آزاد کرده بودم و هم بدنم امادگی بارداری داشت و هم اینکه امروز کلا ترشح آبکی و درد تخمدان دارم احساس میکنم لقاح هس

اول اینکه دختر پسر نداره ولی ببین پسر دار شدن اصلا به اینا نیست هرکی اگه گرفته شانسی بوده اصلا راه مطمئنی نیست 

خیلی پسر میخوای فقط ای وی اف کن 

اکه تخمک گذاریت بوده احتمال بارذاری هست قرص بخور

آخه چون به روال افتادم و قصدم اینه از ماه بعد برا بارداری اقدام کنم نمی‌خوام با اورژانسی هورمونامو ب ...

اورژانسیو بخور نهایتا دوماه دیگ اقدام میکنی

وقتی برات جنسیت مهمه دیگه باید یسری چیزا هم قبول کنی

بعدشم وقت داری پس قرصو بخور ک حالا باردار نشی