2777
2789

پسرم امسال میره سوم نگران سال آیندشم بیش فعالی داره دو سال اولو با ریتالین خوب بوده ولی میگن این بچه ها از کلاس چهارم به چالش برمیخورن تا سوم راحته همین حرفا نگرانم کرده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه چهارم برام سخت بود مطالعات اجتماعیش سنگین بود و تقسیم و ضرب پیشرفته میشد ولی نظر خواهرام و ...

برا بچه های بیش فعال میگن اول گرفتاریه 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
اگه منظورت ریاضیه باید بهت بگم تا میتونی باهاش ضرب کار کن.ضرب بلد باشه راحته

ضرب چیزی نیست حفظیه بچه من تو مسئله های ریاضی جایی که نیاز به تحلیل داره دچار مشکل میشه وگرنه محاسبه رو زود یادمیگیره

سوم میگن راحته چهارم واقعا سخت بود

نگرانم خیلی تو دوم هم برا مسئله های ریاضی یه کم مشکل داشت

ی کم ریاضیش و اجتماعیش سختتره ولی مطمئن باش اگه باهاش تمرین داشته باشی خوب میشه

اگر با کار بیشتر درست میشه بیشتر باهاش کار میکنم ولی منو بیشتر ازینا ترسوندن

اکثر مباحث ریاضی چهارم به ضرب مربوط میشه.خیلی سخت نیست نگران نباش

هنوز به ضرب نرسیدن که بدونم چجوریه ولی فکر میکنم یاد بگیره

کلاس سوم رو خوب باهاش کار کن مشکلی پیش نمیاد .من قول میدم

سعیمو میکنم 

مرسی بابت دلگرمیت