2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن زمان قدیم هرکی تو خونه اش داشته6، بچه ی مرده دنیا می‌آورده 

الان ترند شده 

البته اینو شنیدم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

میدونستین عروسک لبوبو که این روزها ترند شده در واقع برگرفته از نماد «پازوزو» پادشاه شیطان هاس که نم ...

منم خوندمش اینو...حالا نمی‌دونم شیطان برای کدومه خشکسالی هست یا نه 

ولی میگن الهام گرفته از اینه...و انرژی منفی میاره 

خیلیم زشته

ما عروسکامون خودشون ی پا لبوبو ن از بس زشت و ترسناک بودن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
میدونستین عروسک لبوبو که این روزها ترند شده در واقع برگرفته از نماد «پازوزو» پادشاه شیطان هاس که نم ...

اینو نشنیده بودم ولی کرومی که خیلی ترند شده یکی از نمادهای شیطانه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم خوندمش اینو...حالا نمی‌دونم شیطان برای کدومه خشکسالی هست یا نه ولی میگن الهام گرفته از اینه...و ...

اره منم دیشب عکسشو دیدم

نماد شیطان پازوزو هس هم ظاهری هم اسمی ، تشابه دارن

Labubu عروسکه

Pazuzu شیطانه

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم