2777
2789
عنوان

به نظرتون این دخترای شیک که تو خیابون میبینیم ماهانه چقدر خرج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 4270 بازدید | 127 پست
خوشگل کسی ک بدون عمل خوشگل باشه کسی ک دماغ عمل کنه مژه بزار و ژل و.... میشه مصنوعیببخشید بلانسبت میم ...

این حرف فقط از یه زن حسود بر میاد

وگرنه کسی که بیس زیبایی نداشته باشه صدتا عمل هم کنه بقول همسرم میشه سحر تبر نه خوشگل 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

میشه بگی چیکار می‌کنیمثلا مو رنگ می‌کنی.خرید لباسبوتاکس یا چی

نه مو و بوتاکس که نه 

کاملا نچرالم 

لباس میخرم 

اکسسوری 

روتین پوستی خوب 

لیزر و فشیال میرم 

لوازم آرایشی خوب 

ادکلن

ماسک مو و شیرمو خوب(موهام تا باسنمه و بدون یه دونه موخوره)

خلاصه نچرال و تمیز

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدم مهمه اعتماد بنفس داشته باشی و به خودت ارزش بذاری یعنی هیچ وقت خودتو جلوی هیچکس دست کم نگیری

خب هیچ پسری برا دختر بی ارزش هزینه زیادی نمیکنه مطمئنن دخترایی که براشون هزینه زیاد میشه اعتمادبنفس و ارزش بالایی دارن که طرف لایق این هزینه میبینتش

اونو فقط واسه یه شب میخوان. برا ازدواج دنبال نچرال هستن که خوشگلم باشه

فک کنم وقتی بگن عملی تو ذهنت اون داغونا میاد خخخخ عزیزم الان طرف کلی ژل و بوتاکس و لیپو کرده از نچرال نچرال تررره

فک کنم وقتی بگن عملی تو ذهنت اون داغونا میاد خخخخ عزیزم الان طرف کلی ژل و بوتاکس و لیپو کرده از نچرا ...

اینا خودشون پول داشته باشن سرشونو تعویض میکنن 🤣🤣🤣

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

فک کنم وقتی بگن عملی تو ذهنت اون داغونا میاد خخخخ عزیزم الان طرف کلی ژل و بوتاکس و لیپو کرده از نچرا ...

والا من که ندیدم نچرال. دوستم تزریق کرده بود دلم نیومد بهش بگم خودشو داغون کرده و خودش و اطرافیاشم حس میکنن خیلی قشنگ شده مام دلمون نمیاد راستشو بگیم. حالا این برا سال ۴۰۴ شونه. باید سال ۴۱۴ ینی ده سال بعد ببینی ازین چیزیم که هس بدتر میشه و پوستشون می افته و باید هی تزریق کنن و پرش کنن ..... 

والا من که ندیدم نچرال. دوستم تزریق کرده بود دلم نیومد بهش بگم خودشو داغون کرده و خودش و اطرافیاشم ح ...

خب دوست شما بد شده وگرنه اطرافیان من همممه ماااه شدن یسر بری بیرون میلینی همه زیبا شدن بدون زنندگی با همین ژل و فیلر ها 

این حرف فقط از یه زن حسود بر میادوگرنه کسی که بیس زیبایی نداشته باشه صدتا عمل هم کنه بقول همسرم میشه ...

حسود چی

من هم پول دارم هم چهره طبیعی ام زیبا هست

خوب زشت میشن دیگه مصنوعی میشن

وگرنه منم پول دارم هزار مدل عمل کنم خخخخخخخ

حسادت به چی آخه مگه دکتر هستن حسودی کنم چرا دکتر نشدم 

خب دوست شما بد شده وگرنه اطرافیان من همممه ماااه شدن یسر بری بیرون میلینی همه زیبا شدن بدون زنندگی ب ...

ممکنه بعضیا خوب بشن بعضیا بد بشن. ولی تو صبر کن وقتی عضلات صورتشون برا اینکه غیرفعال بوده ، آب شده و صورتشون افتاده میشه و وقتی سنشون بیست سال بیشتر زد ، اونوقت ببین قشنگه یا نه. الان دهه هشتادیایی که زدن ۴۰ سالگیشونو ببین عین پیرزن میشن تازه اگه الان خوب شده باشه و خراب نشده باشه همین الانشون

تو نیاز داری سرتو عوض کنی. اتفاقا بیشتر دهاتیا میرن سراغ تزریق. بعضیام نگرانن شغل تزریقات چیشون کساد ...

تهرانیا دهاتین؟🤣 کاش توهم تزریق کنی بشه تحمل کرد اون فیستو که اینگار تریلی 19چرخ روت رد شده عقده ای

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

تهرانیا دهاتین؟🤣 کاش توهم تزریق کنی بشه تحمل کرد اون فیستو که اینگار تریلی 19چرخ روت رد شده عقده ای

معلومه بدجور نگرانی شغلت کساد بشه که شروع کردی به فحاشی. هرچی گفتی لایق خودته. برو تزریقات کن تزریقات چی

معلومه بدجور نگرانی شغلت کساد بشه که شروع کردی به فحاشی. هرچی گفتی لایق خودته. برو تزریقات کن تزریقا ...

منو همکار خودت نبین

همه که مثل تو هرز*ه نیستن همرو همکار خودت میبینی