2777
2789

پدرم ۶۵ سالشه

از قبل عید تنگی نفس داشت و به شدت لاغر شذه بود

دکتر ریه بردیم دوبار فوق تخصص و داروهاشو سروع کزد

دوبار هم بیمارستان بستزیش کردیم 

ولی رفته رفته بدتر شد

ب شدت لاغر شده بود😭

اصلا دیگه قبول نمیکرد بره بیمارستان میگف من خودم میدونم رفتنی ام اینقد اذیتم نکنید

روز جمعه صبح بیدار شد و کامل صبونه خورد حرف میزد

ولی ظهر ک خوابید تا دم شب بیداز نشد و هر چی صداش زدیم

دیگه زنگ زدیم ۱۱۵

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

عزیزم

انشالله که بهتر باشند

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدن گقتن هوشیار نیست و سریع باید ببریم بیمارستان

اتاق سی پی ار بردن و پدرمو اینتوبه کردن

امزوز عمم زنگ زد کلی گریه

ک داداشم نمیخواس بره بیمارستان اون روز هم داش جون میداد 

میزاشتید تو خونه خودش بمیره

بردین بیمارستان همه جاشو سوراخ کردن 

این چ زنده بودنیه

من باش حرف زدم اژ گوشه چشمش اشک میومد 

ناراضیه ک اونجاس

وقتی بیدار میشه میخواد لوله ها رو بکنه داره زجر میکشخ

فقط میخواستید از سر خودتون وا بکنید

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

همون موقع یه همسایه مون ک ۴۰ ساله همسایه ایم

اومده بود

ب مامانم گف ناراحت نشیا ولی خواهرشپهرت راست میگه

دم اخری چرا زجرش دادین

اشک میاد از چشمش

ناراضیه 😭

من نشستم زار زار گریه کردم

مامانمم بغض کرده هی از چشماش اشک میاد

اونایی ک اینتوبه میشن خیلی زجر میکشن؟؟؟😭😭😭

چرا از چشماشون اشک میاد؟؟

به ایشون چه ربطی داره؟؟؟

ادامش نوشتم

بگو عمه خودتو کنترل کن

اصلا گوش نمیده

هی میگه من داداشمو دیدم گریه میکرد

مبگم عمه بابام ک گریه نمیتونه 

میگف نه تا باش حرف زدم از گوشه چشاش اشک اومد

دارم دق مبکنم😭

چه تفکر عجیبی .اگر رفت و نتیجه داد و درمان شد چی ؟ بنده خدا رو دستی دستی دارید رفتنی میکنید ؟ 

حتی اگر دور از جون فوت کنه اقلا خیالتون راحته که تلاشتون رو کردید اگر از دست میرفت یه عمر عذاب وجدان داشتید که هیچ تلاشی نکردید براش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بابای منم توی شصت سالگی اینجوری بود میکفت نبریدم بیمارستان ولی اگه نمیبردیم و توی خونه فوت میکرد وجدان درد داشتیم که شاید اگه میبردیم بیمارستان بهش مسکن میزدند با درد کمتری فوت میکرد