2777
2789
عنوان

خواهشااااا بیاین

86 بازدید | 13 پست

من این سیمکارتی که باهاش نی نی سایت دارم، مال خودم نبود و برای یکی از اقوام بود که مدتی دادش به من تا سیمکارت خودم مشکلش حل بشه.

حالا سیمکارتشو دادم بهش و خبر نداره که من نی نی سایت داشتم و اصلا دلم نمیخواد تاپیکامو بخونه . 

میدونم احتمال زیاد بیاد نی نی سایت و با رمز یکبار مصرف بتونه وارد اکانت بشه.

تا زمان زیادی نگذشته میخوام تاپیکارو حذف کنم.

امکانش هست نی نی یار رو تگ کنید که تاپیک هارو لطف کنن حذف کنن؟ 

یه تعدادش در مورد خانوادم بود اصلا نمیخوام بخوندش اون طرف

درخواست تعلیق دائم بده 

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راهنمایی کنی چطوری؟🥲🥲

میخوای نی نی یارو برات تگ کنم باید یذره صبر کنی بیاد تعلیق دائمت میکنه اصلا نه تو دیگه میتونی بیای نه اون شخص؟

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀

خیلی طول میکشه؟🥲🥲

نمیدونم جدیدا تعلیق نشدم😂

ولی خب سرشون شلوغه نترس تا نیم ساعت دیگه تعلیق میشی 

خدافظ قشنگم🩷

@niniyar‍ سلام روزتون بخیر 

من این سیمکارتی که باهاش نی نی سایت دارم، مال خودم نبود و برای یکی از اقوام بود که مدتی دادش به من تا سیمکارت خودم مشکلش حل بشه.

حالا سیمکارتشو دادم بهش و خبر نداره که من نی نی سایت داشتم و اصلا دلم نمیخواد تاپیکامو بخونه . 

میدونم احتمال زیاد بیاد نی نی سایت و با رمز یکبار مصرف بتونه وارد اکانت بشه.

تا زمان زیادی نگذشته میخوام تاپیکارو حذف کنم.

امکانش هست نی نی یار رو تگ کنید که تاپیک هارو لطف کنن حذف کنن؟ 

یه تعدادش در مورد خانوادم بود اصلا نمیخوام بخوندش اون طرف..

ممکنه لطفا زودتر منو تعلیق دائم کنید؟ حیاتیه

@niniyar‍ سلام روزتون بخیر من این سیمکارتی که باهاش نی نی سایت دارم، مال خودم نبود و برای یکی از اقو ...

سلام میتونین شمارتون رو در قسمت تنظیمات تغییر بدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نمیشه کل تاپیکام حذف بشه؟ با شماره دیگه نمیتونم فعلا بیام نی نی سایت..

برای حذف تاپیک از ساعت 𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚 و  𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝 روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک به پیام خصوصی ارسال نمایید , تگ نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت