2777
2789
عنوان

جاریم و نفرین‌کردم

373 بازدید | 18 پست

بخاطر تیکه ها و بدی هایی که کرده بخاطر حسادت و عقده هاش

امیدوارم یه جوری به زمین گرم بخوره کاسه چه کنم چه کنم دستش بگیره 

شوهرش داره بهش خیانت میکنه یه بار تو خیابون دیدیم یه زن دیگه پیشش تو ماشینه به کسی نگفتیم

ولی انقدر دلش سیاهه این تقاصه کارای بدشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی کار کرده باهات؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

حالا برای خیانت دیدن اون نمیخواد خوشحالی کنی و بگی تقاصش هست و ‌..‌‌

لاشی و هرزه بودن شوهرش به اون ربطی نداره و برای بهترین زنها (از هر لحاظ) هم ممکنه اتفاق بیفته....

و یادت باشه شوهر خودتم برادر یه همچین موجودیه ‌‌....

پس کلاهت رو سفت بگیر باد نبره 😐😐😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهر من ادمه

چند ساله ازدواج کردین ؟

در هر حال من منظورم اینه بابت خیانت دیدن ِ یه زن دیگه نمیخواد خوشحالی کنی یا سرکوفت بزنی، چون زمین بدجوری گرده عزیزم و برای هیچکسی (حتی خودمم که دارم مینویسم) هیچ تضمینی نیست در این مورد

تو فقط میتونی بی تفاوت باشی نسبت به این ماجرا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊