2777
2789
عنوان

زندگی بدون دعوا

105 بازدید | 8 پست

بنظرتون زن و شوهری هستن که هیچوقت دعوا نکرده باشن؟ 

بنظرم خودم آدم تو دوران دوستی بهتر می‌تونه طرف مقابلش رو بشناسه

اما واقعا چنین چیزی ممکنه که هیچوقت دعوایی نباشه؟ 

نه ممکن نیستمنو همسرم عاشق همیم ولی همین دو روز پیش بحثمون شد و من انقدر گریه کردم چشمام تار میبینه� ...

آخه یکم عجیبه آدم وقتی یکیو دوستداره که باهاش ازدواج کرده چرا باید دعوا کنه؟

من بخاطر همین با ازدواج مخالفم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قطعا نیست اما روش های مختلف مثلا من جیغ و دادی نیستم اصلا تو شرایط بد هم جیغ جیغ نمیکنم و تو عصبانیت میرم یه جایی که همسر نباشه فکرامو میکنم که چی بگم چی نگم بعد میام راجبش حرف می‌زنیم در بیشتر مواقع اگر حس کنم سر موضوع الکی ناراحت شدم اصلا سعی میکنم وقتی همسرم ادامه میده بگم بس کن و حرف زدن الکی 

آخه یکم عجیبه آدم وقتی یکیو دوستداره که باهاش ازدواج کرده چرا باید دعوا کنه؟من بخاطر همین با ازدواج ...

همیشه تفاهم صد درصدی وجود نداره

زن و مرد از دو خانواده جدا و با دو فرهنگ و تربیت متفاوت وارد یه رابطه دوطرفه میشن که علاوه بر خودشون دوتا خانواده دیگه هم باید مدیریت کنن

دعوا و بحث به این معنی نیست که همو دوست ندارن بلکه ممکنه بعدش رابطه با صميميت بیشتر همراه بشه

اگر فکر میکنی همیشه قراره تو ازدواج گل و بلبل باشه نباید ازدواج کنی

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏
نه قطعا نیست اما روش های مختلف مثلا من جیغ و دادی نیستم اصلا تو شرایط بد هم جیغ جیغ نمیکنم و تو عصبا ...

بهترین کار رو میکنی موقع عصبانیت اصلا نمی‌فهمی چی میگی بعد که آروم میشی پشیمون میشی منم وقتی با خانواده دعوام میشه اغلب میرم بیرون که جو خونه آروم بشه