2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید

58 بازدید | 11 پست

نامزد من قبلنا چت میکردیم طولانی حرف میزدیم الان کوتاه چت میکنیم و اینکه صبحا باهم میریم سرکار اما من دوست دارم بازم تا عصر که کارم تموم میشه پیام بده .همش دارم تلاش میکنیم از هم دور و سرد نشیم اما اون اصن این چیزارو سردی نمیبینه .وقتی ام بهش میگم میگه صبح باهم بودیم دیگه کلا تمایلش به پیام دادن کم شده.به نظرتون من زیادی مهرطلبم یا اون بی توجهه؟ظهرا و عصرا تماس میگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما درگیرن

تعمیرگاه ماشین داره شاگرد هم نداره دست تنهاس خودش میگه کارم خیلی زیاده و این حرفا اما من همش دوست دارم وسط کارشم یه پیامی بده هر از گاهی میده ها ولی همیشه نیست وقتیم میگی بیشتر لج میکنه انگار با ادم

تعمیرگاه ماشین داره شاگرد هم نداره دست تنهاس خودش میگه کارم خیلی زیاده و این حرفا اما من همش دوست دا ...

خب عزیزم دیگ شما خیلی انتظار  داری  خودتونم دارید میکید ک   تعمیرگاه داره شاگردم نداره  سرش شلوغه 

بهش حق بدید

کاربری دست دو نفره

نامزد.همش نگرانم که بعد ازدواج کلا زنگ و پیام اینا نده بهم.

بهت وابسته نشده یااینکه واقعا سرش شلوغه دستاش کثیفه یازیرماشینه یه باراگه میتونی برو سرکارش ببین واقعا خیلی درگیره یا نمیخوادخیلی به شما پیام بده

بهت وابسته نشده یااینکه واقعا سرش شلوغه دستاش کثیفه یازیرماشینه یه باراگه میتونی برو سرکارش ببین واق ...

هر وقت رفتم دیدم واقعا در حال بدو بدوعه اما خب بازم خلا احساس میکنم