2777
2789
عنوان

دعوای منوشوهرم بیایدبگیدحق باکیه

271 بازدید | 17 پست

حدود ی ماه پیش ی دعواداشتیم خانوادشم دخالت کردن شوهرم منوکلاجلواوناتخریب کردواقعاخیلی بم برخورد حرفابدی زد بهم مث اینکه نمیخامت و....

حالانمیدونم ازعصبانیت بودیاچی!!!

بعددقیقا دوشب پشت هم قبل دعوا باهم را.بطه داشتیم

منم بعددعواها ب شوهرم گفتم فق موقع چیززنتم چرااون موقع نگفتی نمیخامت و.... اونم گف باشه دیگ من سمتت نمیام ونیومد تاالان بنظرتون حق باکیه؟

واقعااین مسئله فکرمودرگیرکرده ممنون میشم فقط خانماجواب بدن

حق نداشت جلوی خانوادش تخریب کنه

اصلا چرا جایی غیر از خونه خودتون دعوا میکنین

هم همه میفهمن  هم آدم جلو بقیه خورد میشه

مردها هم ک جلو خانوادشون جو گیرن هرچی میخان میگن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نداشت جلوی خانوادش تخریب کنهاصلا چرا جایی غیر از خونه خودتون دعوا میکنینهم همه میفهمن هم آدم جلو ...

دعوای بدی بود طوری ک تاالان بعدیه ماه نتونستم فراموش کنم وروزبه روزازش متنفرترمیشم

تو دعوا ها رابطه ...جن....سی رو سلاح نکنید هرگز 

چون اونایی که سلاح میکنن و منت میزنن بعدش که اروم شدن میگن چیکار کنم شوهرم سمتم بیاد اصلا نمیاد 

دعوا هست ولی رابطه رو وسط نکشید 

حتی میگن زن و شوهر اگر دعوا هم کرده باشن نباید رختخوابشونو از هم جدا کنن.

و اینکه تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن گلم 

منم همسرم موقع دعوا میگه دیگه تموم شد همه چی، اینطوری نمیشه باید یه فکر اساسی کنم منظورش اینه طلاقت میدم اما این جمله رو نمیگه اصلا فقط میگه اینطوری نمیشه باید یه فکر اساسی کنم همه چی تموم شده از جلو چشمم برو تا نبینمت

ولی خب من کش نمیدم اصلا 

اوایل ازدواج خیلی حساس بودم خیلی جواب میدادم و گریه زاری 😐😐الان قلقش دستم اومده

و اینکه سعی کنید دعواهارو به خانواده ها نکشونید اصلا 

خیلی کار زشتیه و پای دخالت دیگران باز میشه

کار همسرتم بد بوده  اقایون موقع عصبانیت اصلا مغزشون کار نمیکنه 

همسر منم موقع دعوا از بچه هم بچه تر میشه مرد گنده یه کارایی میکنه انگار بچه ۷ساله اس😐😐

همیشه خانما باید جمع کنن و فیصله بدن اگه به اقایون باشه دعوا رو‌میکشونن بی بی سی 😐😐

تو دعوا ها رابطه ...جن....سی رو سلاح نکنید هرگز چون اونایی که سلاح میکنن و منت میزنن بعدش که اروم شد ...

میدونم چی میگید حق باشماست ولی واقعادعوای بدی بودبهم خیلی برخورد الانم واقعاقصدپیشقدم شدن ندارم ازچشمم دیگ افتاد طوری جلوخانوادش تخریبم کرد ک حدنداشت

حق با هیچکدومتون نیست اصلا به هیچ عنوان نباید بقیه رو در جریان دعواتون بزارید

کسیودرجریان نذاشتیم

باخانوادش داخل یک خونه ایم حرفم بزنیم میان تواتاق

خودشون مقصرن بخدا

تو دعوا ها رابطه ...جن....سی رو سلاح نکنید هرگز چون اونایی که سلاح میکنن و منت میزنن بعدش که اروم شد ...

تاالان هرچی بوده رابطه سرجاش بوده فوقش

ولی این سری دیگ واقعااین حرفوزدم دیگ نیومدپیشم

میدونم چی میگید حق باشماست ولی واقعادعوای بدی بودبهم خیلی برخورد الانم واقعاقصدپیشقدم شدن ندارم ازچش ...

عزیزم دیگه گذشته رفته کاری نمیشه کرد .نباید میشد که شد.

باید اروم اروم به روال سابق برگشت 

با خودخوری هم چیزی درست نمیشه روح و روان خودت اسیب میبینه.

زندگی همینه بالا پایین زیاد داره 

دوتا جوون که از دو خانواده مختلف 

از دو تربیت مختلف 

از دو فرهنگ متفاوت هستن باهم زندگی میکنن 

تا قلق هم بیاد دستتون 

تا بدونی چیکار باید بکنی ،

تا شوهرت یکم عاقل بشه و به خودش بیاد  یکم پخته تر بشه همه زمان میبره 

بیشتر ادما اوایل زندگیشون از این قبیل مشکلات داشتن 

الان تاپیک بزنی میان تعریف میکنن.

عزیزم دیگه گذشته رفته کاری نمیشه کرد .نباید میشد که شد.باید اروم اروم به روال سابق برگشت با خودخوری ...

ممنون عزیزم حرفات باعث دلگرمیه

بنظرت پیشقدم شم؟

میترسم پسم بزنه این عادت بدوهمیشه داشته

ممنون عزیزم حرفات باعث دلگرمیهبنظرت پیشقدم شم؟میترسم پسم بزنه این عادت بدوهمیشه داشته

بستگی به همسرت داره 

مثلا همسر من اگه قهر کنیم اصلا پیشقدم نمیشه انقدر که لجبازه مرد گنده یه کارایی میکنه انگار بچه اس .

همیشه خودم پیش قدم شدم چون حال و حوصله قیافه گرفتناشو قهر بودن و نداشتم مثلا میدیدی یچیزی نیازه خونه نمیتونستم بگم بهش، معطل میموندم خودمم تنبلیم میشد برم بگیرم بیام.😅🤦

حالا نمیدونم شما اگر بخوای پیش قدم نشی میتونی مثلا موقع خواب خیلی شیک و پیک کنی بخوابی اگر بدونی همسرت شل میکنه. بیشتر اقایون که تو اینطور مواقع وا میدن 

بحز شوهر من انقدر که سفت و سخته😅😅

از اینجور کارا دلبری که بکشونیش سمت خودت 

و اینم بگم اوایل ازدواج بیشتر مردا گارد دارن نسبت به خانواده زنشون که نذارن بره اونجا،از اینجور چیزا مسخره 🤦🤦

به مرور زمان میگذره میره 

و اینکه شما دوره های همسر داری هم میتونی تهیه کنی 

من بعضی چیزاش یادم مونده اما بیشترشون نه وند سال پیش خریده بودم.

و اینکه مشاوره هم میده بهتون همون خانم دکتره که چیکار کنی چجوری رفتار کنی 

مثلا من ازدواج اولم که بود هیچ راهی جز جدایی نبود 

چند تا مشاور هم که رفتم همه گفتن فقط جدایی. 

ولی خب جدایی اخرین راهه همیشه وقت براش هست 

مامانا خودمونن با چه سختی زندگی ساختن با اخلاقا پدرامون 

رفته رفته قلق همو بلد شدن .خانما بنظر من پخته ترن بیشترشون تو زندگیا تا اقایون 

اقایون دیر عاقل میشن 

با صحبت بهش بفهمون حریم خصوصی و اینجور ویزا رو دعواهارو نکشونه بیرون خونه 

بستگی به همسرت داره مثلا همسر من اگه قهر کنیم اصلا پیشقدم نمیشه انقدر که لجبازه مرد گنده یه کارایی م ...

و اینکه همیشه آرامش خودتو حفظ کن 

وقتی عصبی هستی سعی کن اروم باشی تا یتونی درست تصمیم بگیری 

مثلا من اونطوری نیستم خودمم ضربه اشو میخورم 

یا یه وقتی سر یه موضوعی انقدر استرس واعصاب خوردی به خودم دادم که باعث شد زونا بگیرم 

ودکتر رفتم گفت از شوک عصبی و استرس هس که باعث میشه ویروس فعال بشه یک ماه بعد اگ دردات خوب نشد باید بری دکتر مغز و اعصاب

با خودم گفتم خاک تو سرت بفرما دیدی چه بلایی سر خودت اوردی حالا هی بشین غصه بخور تا پاره شی بمیری  ولی اونا به یه ورشون بود داشتن خوش و خرم زندگیشونو میکردن این منه احمق بودم برا خودم غصه درست میکردم 🤦🤦سر اینو اون سلامتیو اعصاب و روانمو به هم میریختم

همیشه قدر سلامتیتو بدون 

آرامشتو حفظ کن 

سعی کن با کیفیت زندگی کنی 

بهترین غذاهارو درست کن بخورید 

بهترین لباسا رو بپوش 

هیچی رو بخاطر دیگران از خودت دریغ نکن 

کسی هم چیزی بهت گفت به شوهرت نگو ،خودت جوابشو بده 

اصولا مردا نه جنبه اشو دارن بهشون بگی نه هم کاری میکنن 

یا هم یه دعوا میشه .