leili7979 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 209 عنوان کسی تو گلخونه(فلفل دلمه ای) کار کرده سخته 43 بازدید | 5 پست البته من یجاهایی کار کردم چند ماه ک کف دستام تاول میزد خواستم بدونم کسی کار کرده چطوره 1404/05/20 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimchi79 عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 6639 به نظرت اینایی که تو دیوار آگهی زدن میشه اعتماد کرد و رفت من هرچی کار اینجوری پیدا میکنم که سرویس هم داره مامانم نمیزارهتو از کجا کار پیدا کردی حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی
leili7979 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 209 به نظرت اینایی که تو دیوار آگهی زدن میشه اعتماد کرد و رفت من هرچی کار اینجوری پیدا میکنم که سرویس هم ... عزیزم ولا من تا الان ک میرفتم سرکار همه کارا رو از دیوار پیدا میکردم اره بابا برو از نزدیک کار رو ببین
kimchi79 عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 6639 عزیزم ولا من تا الان ک میرفتم سرکار همه کارا رو از دیوار پیدا میکردم اره بابا برو از نزدیک کار رو بب ... چند سالته شما ؟منم از تو دیوار پیدا میکنم بعد روز اول که میخوام با سرویس برم مامانم میگه میکشنت یا چه میدونم شاید دروغه با اینکه به پولش خیلی احتیاج دارم حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی
leili7979 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 209 چند سالته شما ؟منم از تو دیوار پیدا میکنم بعد روز اول که میخوام با سرویس برم مامانم میگه میکشنت یا ... من ۲۵ سال ،ن باوا من شوهرم ورشکست شده بود پارسال من تقریبا ۱۰ ماه بکوب کار کردم دو جا همشونم از دیوار پیدا کردم با اسنپ رفتم اول کار و دیدم بعدم که سرویس داشتن برو سرکار تا مجردی ،
kimchi79 عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 6639 من ۲۵ سال ،ن باوا من شوهرم ورشکست شده بود پارسال من تقریبا ۱۰ ماه بکوب کار کردم دو جا همشونم از دیوا ... آها یعنی اول با اسنپ برم ببینم بعد با سرویس برم درسته ؟یعنی نمیشه همون روز اول با سرویس رفت حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی