2777
2789

به نظرت اینایی که تو دیوار آگهی زدن میشه اعتماد کرد و رفت من هرچی کار اینجوری پیدا میکنم که سرویس هم داره مامانم نمیزاره

تو از کجا کار پیدا کردی

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

به نظرت اینایی که تو دیوار آگهی زدن میشه اعتماد کرد و رفت من هرچی کار اینجوری پیدا میکنم که سرویس هم ...

عزیزم ولا من تا الان ک میرفتم سرکار همه کارا رو از دیوار پیدا میکردم 

اره بابا برو از نزدیک کار رو ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ولا من تا الان ک میرفتم سرکار همه کارا رو از دیوار پیدا میکردم اره بابا برو از نزدیک کار رو بب ...

چند سالته شما ؟

منم از تو دیوار پیدا میکنم بعد روز اول که می‌خوام با سرویس برم مامانم میگه می‌کشنت یا چه می‌دونم شاید دروغه با اینکه به پولش خیلی احتیاج دارم 

چند سالته شما ؟منم از تو دیوار پیدا میکنم بعد روز اول که می‌خوام با سرویس برم مامانم میگه می‌کشنت یا ...

من ۲۵ سال ،ن باوا من شوهرم ورشکست شده بود پارسال من تقریبا ۱۰ ماه بکوب کار کردم دو جا 

همشونم از دیوار پیدا کردم با اسنپ رفتم اول کار و دیدم بعدم که سرویس داشتن 

برو سرکار تا مجردی ،

من ۲۵ سال ،ن باوا من شوهرم ورشکست شده بود پارسال من تقریبا ۱۰ ماه بکوب کار کردم دو جا همشونم از دیوا ...

آها یعنی اول با اسنپ برم ببینم بعد با سرویس برم درسته ؟

یعنی نمیشه همون روز اول با سرویس رفت