2777
2789
عنوان

طلا یا حساب

303 بازدید | 28 پست

سلام خانما شما اگه ۳۰۰ تومن داشته باشین بدونید ۲ سال دیگه این پولو لازم دارید طلای دست دوم میگیرید یا تو حساب میزارید؟

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلای دست دوم 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

به عنوان کسی که سرمایه گذاری طلا انجام میدم در طول زندگیم فقط طلا

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

قطعا طلا اگه مشهدی من یه جا می‌شناسم طلای نو به قیمت مستعمل میده

فدات نه گلم محلاتم اینجا یه مغازه هست همش طلای دست دوم داره

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

همیشه واسه پس انداز طلای دست دوم میگیرم جز اول عروسی طلای تو نگرفتم

خب با صرفه تره فقط ۲۴ ساعت از خرید طلا بگذره دست دوم حساب میشه و قیمتش کمتر

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
قطعا طلا اگه مشهدی من یه جا می‌شناسم طلای نو به قیمت مستعمل میده

سلام.میشه بگی کجای مشهد؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40