2777
2789
عنوان

حس میکنم بازم باید بمونم پشت کنکور 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 70 پست
عزیزم حست راجب اینکه من باردارم یانه چیه.نمیدونم چرا دوس داشتم ازت بپرسم؟؟

من حس نیستم ولی به نظرم نیستی ببخشید 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تراز و نمرات احتمال کمی برای قبولی رشته های تاپ داری و احتمالا پیراپزشکی های شهرستان رو بتونی ...

احساس میکنم اصول خوبی رو دنبال نکردم 

چطور باید به اشتباهاتم پی ببرم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

احساس میکنم اصول خوبی رو دنبال نکردم چطور باید به اشتباهاتم پی ببرم

برای همین میگم باید ازمون ازمایشی شرکت کنی تا متوجه اشتباهات و نقاظ ضعفت بشی یه وقتایی هم مشکل از یادگرفتن نیست و مدیریت ازمون رو بلد نیستی که باعث میشه درصدت کم بشه .....

قسمت هایی که مشکل داری رو حتما از ویدیو و یا کلاس استفاده کن تا بتونی مسلط بشی چون کم تسلطی ها خطرناک ترن و باعث میشن درصدت کم بشه 

برای همین میگم باید ازمون ازمایشی شرکت کنی تا متوجه اشتباهات و نقاظ ضعفت بشی یه وقتایی هم مشکل از یا ...

مرسی عزیزم دعا کن برام بتونم ادامه بدم 

اینم وضعیتمزیست 19 شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 فیزیک 18.5 ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 هویت 15 سلامت 13.5ک ...

این درصدا تراز ۷۴۰۰ داده ؟؟

پس اردیبهشت خیلی بهتر تراز داده

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

کنکور اردیبهشت؟ ۷۸۰۰

چرا اینقدر حرفت عوض میکنی 😭😂

بالاترین تراز کنکورت امسال چند شد 

پارسال کی شروع کردی برا پشت موندن 

من امسال سال اول میخام پشت بمونم خیلی میترسم 

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩