2777
2789

من رشتم روانشناسیه خودم حوصله خودمو ندارم وای به حال اینکه به یکی دیگه مشاوره بدم اونم خارج از ایران  زیاد راضی نیستم موندم یه هنر مهارت یاد بگیرم نمیدونم چی باشه از کجا شروع کنم اصن یا دیر نشده باشه ۲۶  سالمه و فعلا در حد حرفه و خودم علاقه مندم ولی میگم اگه دکترای این رشته رو بگیرم که خیلی زمانبره با مدرکش برای استاد دانشگاه شدن اقدام کنم و فقط تدریس باشه بدون مشاوره دادن و این داستانا ذهنم خیلی شلوغ پلوغه و هی میگم مثلا این رشته یا اون رشته از این شاخه میپرم رو یه شاخه دیگه اگه تجربه ای دارین ممنون میشم کمک کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم رشته های طراحی دوخت و از این قبیل کارهاست

خب یه لیسانس دیگه بگیری زمان میبره که

برو آموزشگاه یاد بگیر تو دانشگاه چیزی یاد نمیدن خیالت تخت

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

خب یه لیسانس دیگه بگیری زمان میبره کهبرو آموزشگاه یاد بگیر تو دانشگاه چیزی یاد نمیدن خیالت تخت

منم موندم میگم اونجا بازار کار نداشته باشه یا استقبال نشه چی به هر حال یه کشور غریبه خو فرهنگش متفاوته 

منم موندم میگم اونجا بازار کار نداشته باشه یا استقبال نشه چی به هر حال یه کشور غریبه خو فرهنگش متفاو ...

معلومه که سخته خودتو جا بندازی

تازه تو ایرانم سخته

یه مهارت یاد بگیر تو ایران ازش کسب درآمد کن هر وقت اوضاعت اوکی شد به فکر مهاجرت و خارج رفتن باش

معلومه که سخته خودتو جا بندازیتازه تو ایرانم سختهیه مهارت یاد بگیر تو ایران ازش کسب درآمد کن هر وقت ...

مشکل منم دقیقا همین‌جاست عزیزم میگم کسب درآمد و اینا کردم بدرد مهاجرت نخوره اون مهارت الکی فقط برم چی 

چون خیلیا میگن تحصیلی اقدام بشه بهتره بتا کدوم درس و مدرک

مشکل منم دقیقا همین‌جاست عزیزم میگم کسب درآمد و اینا کردم بدرد مهاجرت نخوره اون مهارت الکی فقط برم چ ...

زمانی که تو پول داشته باشه بدون مدرکم میتونی هر جایی بخوای بری

تحصیلی درسته مهاجرتش راحت تره ولی احتمالش خیلی ضعیفه بازار کار پیدا کنی

زمانی که تو پول داشته باشه بدون مدرکم میتونی هر جایی بخوای بریتحصیلی درسته مهاجرتش راحت تره ولی احتم ...

مثلا فک کن همین رشته طراحی دوخت تو ایران یاد بگیرم کسب درآمد کنم چجوری بدون درسش یا دانشگاهی مهاجرت کنم و اونجا ازش کسب درآمد کنم معمولا این رشته رو تحصیلی میرن اونجا خوب متفاوته دانشگاهاش و کار پیدا کنم 

مثلا فک کن همین رشته طراحی دوخت تو ایران یاد بگیرم کسب درآمد کنم چجوری بدون درسش یا دانشگاهی مهاجرت ...

با مدرک فنی حرفه ای هم میتونی به چند کشو مهاجرت کنی