من رشتم روانشناسیه خودم حوصله خودمو ندارم وای به حال اینکه به یکی دیگه مشاوره بدم اونم خارج از ایران زیاد راضی نیستم موندم یه هنر مهارت یاد بگیرم نمیدونم چی باشه از کجا شروع کنم اصن یا دیر نشده باشه ۲۶ سالمه و فعلا در حد حرفه و خودم علاقه مندم ولی میگم اگه دکترای این رشته رو بگیرم که خیلی زمانبره با مدرکش برای استاد دانشگاه شدن اقدام کنم و فقط تدریس باشه بدون مشاوره دادن و این داستانا ذهنم خیلی شلوغ پلوغه و هی میگم مثلا این رشته یا اون رشته از این شاخه میپرم رو یه شاخه دیگه اگه تجربه ای دارین ممنون میشم کمک کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زمانی که تو پول داشته باشه بدون مدرکم میتونی هر جایی بخوای بریتحصیلی درسته مهاجرتش راحت تره ولی احتم ...
مثلا فک کن همین رشته طراحی دوخت تو ایران یاد بگیرم کسب درآمد کنم چجوری بدون درسش یا دانشگاهی مهاجرت کنم و اونجا ازش کسب درآمد کنم معمولا این رشته رو تحصیلی میرن اونجا خوب متفاوته دانشگاهاش و کار پیدا کنم