2777
2789
عنوان

بچه مو ازدست دادم دیگ بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 37 پست
تو کوچه بازی می کرده گم شده بعد متاسفانه جسدشو پیدا کردن تو اینستا خبرش پره

وای🥶🥶بیچاره.💔💔

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای خداا صبرت بده خیلی سخته جاش تا ابد میمونهچن سالش بود دسته گلت؟

سقط کرده

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

آخچن ساله بوده؟

فکر کنم۶سالش

پس این که میگن بچه رو تنها نفرستید تو کوچه راسته،خدا لعنتشون کنه،قدیما چه راحت تو کوچه بازی میکردیم الان بچه هامون از همونم محروم شدن خدایا

بچها میشه برام دعاکنین بخدا خیلی داغونم شما دلتون پاکه قربونتون برم دعاکنین برام

من درکت میکنم 

پنج بار تجربه شو داشتم 

بعد با یه پروفسور شیرازی آشنا شدم 

گفت باید دلیلشو پیدا کنم 

چکاب کامل خودم و همسرم 

دراخر متوجه شدیم همسرم تعداد اسپرم هاش کمه وضعیفه 

براش دارو تجویز کرد

خودم هم به مقدار داروی تقویتی آمریکایی با رژیم غذایی باید وزن اضافه میکردم 

بعد از هشت ماه 

یه آزمایش کلی 

گفت برید برای اقدام 

ماه اول اقدام  باردار شدم 

باید دلیلشو پیدا کنی 

درضمن اون پروفسور الان چند ساله رفته آلمان 

همیشه دعاش میکنم 

خدا بهت صبر بده عزیزمببخشید دردش چجوریه؟من از دیشب کمردرد گرفتم نفسمون میبره هفته پیش گفتن ۵ هفته وخ ...

صبرکن تاده هفته سونو نرو

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭