2777
2789

من دندونم سالمه فقط میخوام فاصلشو پر کنم بد بد دیده نمیشه دندونم ولی میخوام صاف ویکدست باشه،ازطرفی دندونپزشک گفت از دندونای کناریم تراش میده ولی دندونای من سالم سالمن،شنیدم بعد مدتی زیر روکش باکتری جمع میشه ودندون رو خراب میکنه

حیفم میاد دندون سالممدرو تراش بدم،جای من بودین انجام میدادین؟میگم بمونه لااقل اگه خراب شد انجام بدم،از طرفی میخوام اون قسمت صاف شه

کاربر تازه نیستم،کاربریم جدیده فقط😁

کامپوزیت کن برای فاصله

روکش دندونا رو در حد یدونه عدس برش میده. برای زیبایی هم نیست اغلب درمانیه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من که مدام الکی باید برم دندونپزشکی چون دندونم خود به خود میشکنه  اگر بپرسی میگم  خوشی به شدت زده زیر دلت نمیدونی داری خودتو به چه بلایی دچار میکنی . اخه فاصله دندون هم دلیله که دندون سالم رو ببری معیوبش  کنی ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اون دندونپزشکی که دندون سالمو میخواد روکش کنه جنایتکاره!برو کامپوزیت کن فاصله دندوناتو مگه عهد بوقه؟ ...

به من پیشنهاد روکش داد

از من که مدام الکی باید برم دندونپزشکی چون دندونم خود به خود میشکنه اگر بپرسی میگم خوشی به شدت زده ...

بخاطر همین مشورت کردم درسته عزیزم

از من که مدام الکی باید برم دندونپزشکی چون دندونم خود به خود میشکنه اگر بپرسی میگم خوشی به شدت زده ...

سنجد آسیاب شده با هسته هر روز مصرف کنید. 

احتمالا مشکل تون حل بشه. 

چون روایت داریم که سنجد با هسته بخورید، گوشت و پوست و استخوان را از نو می رویاند. 

من خودمون دائم مصرف داریم. 

سنجد آسیاب شده با هسته هر روز مصرف کنید. احتمالا مشکل تون حل بشه. چون روایت داریم که سنجد با هسته بخ ...

ممنون که گفتی اتفاقا دارم سنجد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚