2777
2789
عنوان

با این مرد چه میشه کرد

370 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها 

شوهر من هر کی هر چی و هر جا میگه بیا بریم ،نه نمیاره و میره 

به خصوص دوستاش (چه صمیمی ها چه غیر صمیمی ها )اصلا الان با یکی همین امروز دوست شه ،بگه بیا شب بریم. قلیان یا فلان ما ،باشه میام 

یک آشنا تازه صحبت کرده داره میره عروسی شهر دیگه عروس کوردها،طرف کرد هست ،میگه بیا تو هم بریم از طرف خودش اینو دعوت کرده اینم میگه باشه ،حالا عروسی فاصله اش تا شهر ما دو ساعت راهه

یا مثلا اون روز یکی از فالوور هاش لایو گذاشته استخر باغ بعد به این کاملا رسمی میگه حامد جان حال شما خوب هستید حامد جان قدمت روی چشم پاشو بیا ،اینم داشت پا می‌شد بره (دید بره برسه اونجا شب میشه نرفت)یعنی واژه نه نداره فقط دنبال یللی تللی هست 

من چیکار کنم با این

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا یکی لایو میزاره از جایی ،یا یکی بهش زنگ میزنه دل من هری میریزه که این الان میره 

جلوشو بگیرم و تزارمم بره باز پا میشه میره اصلا قفل ببندم به پاهاش میره

خوش به حالش چه حوصله ای داره...

اهل کار هم هست یا فقط فکر تفریح و گشت و گذار؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
واقعا شوهر رفیق باز سختهبا خانوادش مطرح کن باهاش صحبت کنن

قبلا بدتر بودم اونقدر رفیق باز هفت رو سرنا سر خونه نبود 

تازه یک سالی میشه درست شه

بعد وقتی گیر میدم میگه یکی دوبار در خفته نیرم پیش دوستان زیاده؟من زندانی هستم؟این مار ها رو میکنی که حامد قبل بشم

قبلا بدتر بودم اونقدر رفیق باز هفت رو سرنا سر خونه نبود تازه یک سالی میشه درست شهبعد وقتی گیر میدم م ...

خب پسر بهتر شده کاریش نداشته باش کم کم خودش جم میکنه

ولی بدتر شد با مشاور صحبت کن

نامزدی چطور بود؟؟اینطوری بود؟؟؟یا اینطوری شد؟؟

اصلا اصلا یک دونه رفیق نداشت 

اونقدر خوب بود سه سال این جور شد بعد پیدا مردن دوتا رفیق مطرب 

دو سال پیش که اصلا اوضاع خیلی بد بود تازه یک سال نیشه درست شه

خب پسر بهتر شده کاریش نداشته باش کم کم خودش جم میکنهولی بدتر شد با مشاور صحبت کن

نمی‌دونم الان گیر داده من امروز میرم عروسی خودشم با مرد ۵۰ساله

میگم بابا دعوت نشدی چه کاری این همه راه بری 

نه عروسی مورد ها خوبه و بهمانه و فلانی دلم عروسی میخواد

نمی‌دونم الان گیر داده من امروز میرم عروسی خودشم با مرد ۵۰سالهمیگم بابا دعوت نشدی چه کاری این همه را ...

ببین میزاره تو بری

عروسی کوردا مختلطه بگو تو خونه تنهام امکانش هس یاهم بریم

ببین میزاره تو بریعروسی کوردا مختلطه بگو تو خونه تنهام امکانش هس یاهم بریم

نه نمیزاره من برم 

بهش میگم مختلطه

میگه مگه میشه به ناموس کورد ها نگاه کرد پدر ادمو در میارن