2777
2789
عنوان

واکسن چهارماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 54 پست
حالا فهمیدی چرا میگم خودت برو بخون گاو زیاده اگاهیتو ببر بالا

ادب داشته باش

حرفهات اینجور تاثیر نداره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دکتر میگفت وزن بچه هم پایین باشه میتونه تو واکسن زدن واکنش نشون بده و تب بالا برن.چون توان و قدرت بد ...

ددوماهگی اصلا تب نکرد 

الانم بچم بی حاله اثر قطره هستش؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باعث تشنج نمیشه؟؟

۴۰ به بالا ممکن باعث تشنج بشه

قطره هاش سروقت بده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

۴۰ به بالا ممکن باعث تشنج بشهقطره هاش سروقت بده

باشه گلم از نگرانی در اومدم

بچه شما هم بی حال بود 

ان شاالله دیگه تب نمیکنه عزیزم نهایتا دوروز میشه تب شون.روز سوم میرن تو فاز گرمی.روز چهارم اوکی میشه ...

خیلی سخت بود دیشب مردمو رنده شدم بشدت از تشنج میترسیدم الانم ۲۴ ساعته نخاببدم جرعتم ندارم بخابم

باشه گلم از نگرانی در اومدمبچه شما هم بی حال بود

بله خیلییییی

نگران نباش طبیعیه دیگه بالا نمیاره ولی واکسن ۴ماهگی سخت تره امکان تب و بی حالی ایناش بیشتره مراقب با ...

بچه شما هم بالا اورد؟

تاکی اینجوریع

دختر من ۲روز که کاملا تب داشت وبی حال بود، ازروز سوم کم کم بهترشد