2777
2789

ببین چیزی گیر نکرده لای دندونت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نخ دندان میکشی

اتفاقا درد من همون نخ دندون بود از کجا فهمیدین چون جویدنی درد ندارم فقط میدونم لا به لای دندون روکش دار و بغلی درد میکنه وقتی میخوام تمیز کنم میبینم دارم راحت میشم همیشه چیزی که هست اون وسط اما بعدش ملتهب میشه تازه خونم میاد بعد پشت دندونام جرمای سنگین داره جلوییا

پیام بالا رو بخونین اما والا دیگه حس میکنم گیر نکرده التهاب پیدا کرده انقدر انگولگ کردم حالا ظاهرا ه ...

کمی عسل با انگشتت بمال تا همه جاش بره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عسل که میخورم درد میگیره آخه

خب اب نمک درست کن بریز دهنت و محکم تو‌دهنت بچرخون بره لای دندونت

اشتباه نخ دندان میکشی

چجوری باید کشید مگه

من هر بار میکشم لثه م خونی میشه🤦🏼‍♀️ از طرفی بین دندونام بازه و غذا میره اذیت میشم اگه نکشم

یه ناامیدِ امیدوار……يَا أَمَلَ مَنْ لَا أَمَلَ لَهُ       يَا رَاحِمَ الْعَبْرَاتِ                       يَا كَاشِفَ الْكُرُبَاتِ        يَا مُغِيثَ الْمَلْهُوفِينَ   يَا رَجَاءَ الْبَائِسِينَ