2777
2789

همیشه یاد بگیر به خودت تکیه کنی

اینطوری کمتر اذیت میشی

سخته ولی شدنیه

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره شاید شاید پدرت وقتی خواب بودی با عشق نگات کرده و زیر لب گفته دخترم،قربونت بشم ؛و تو هیچ وقت صداش ...

ولی هیچ وقت نشنیدم

دوسم داشت زحمت کشید برامون همیشه احترام نگه داشت

ولی منی که این همه سال یه حرف نشنیدم چی

منیوکه نمیدونم بغل مرد چه شکلیه چی؟

منی که ماه هاست ذهنم درگیر اون مرده و نباید باشه چی؟

من محبت زیاد از پدرم دیدم چون همیشه بچه محبوبش بودم ولی کاش هیچوقت سرسوزنی محبت بهم نمیکرد اما به زور شوهرم نمیداد همه جوانیم و آیندم و امید و آرزوم رو سوزوند، جای من باشی چی میگی؟ به همچین پدری چی میشه گفت؟

من محبت زیاد از پدرم دیدم چون همیشه بچه محبوبش بودم ولی کاش هیچوقت سرسوزنی محبت بهم نمیکرد اما به زو ...

کاش بتونن همه جوانب و در نظر بگیرن بعد بچه دار شن

من میمیرم از حسرت وقتی دوستامو نگاه میکنم با برادرشون یا باباشون چجورین

و منی که از پدر محبت ندیدیم چسبیدم به یه پسری که هر از گاهی اونم در حد عزیزم بهم میگه و زندگیمو در کل نابود کردم کمبود محبت اونم از طرف پدر وحشتناک ترین دردیه که یه دختر می‌تونه داشته باشه 💔

و منی که از پدر محبت ندیدیم چسبیدم به یه پسری که هر از گاهی اونم در حد عزیزم بهم میگه و زندگیمو در ک ...

من هیچ پسری سمتم نمیاد

چون اجازه نمیدم بدون اینکه خودم بفهمم

همه بهم میگن سردم بی احساسم مغرورم ولی بخدا بلد نیستم

مرد با محبت تو زندگیم ندیدم  توهم اینو دارم طرف لاشیه

حتی دخترم میخواد بغلم کنه معذب میشم

ولی هیچ وقت نشنیدمدوسم داشت زحمت کشید برامون همیشه احترام نگه داشتولی منی که این همه سال یه حرف نشنی ...

خوب چرا از خودت شروع نمی کنی؟پدرت بغلت نکرد؟تو برو پدرت رو بغل کن.بهت نگفت دخترم؟تو برو بهش بگو بابا دوست دارم.

کاش بتونن همه جوانب و در نظر بگیرن بعد بچه دار شنمن میمیرم از حسرت وقتی دوستامو نگاه میکنم با برادرش ...

انشالله خدا به بهترین شکل برات جبران کنه گل دختر، پدرت رو دوست داشته باش متاسفانه محبت کلامی واسه بعضی مردها سخته ولی خار به پای بچشون بره دنیا رو به هم میریزن مطمئن باش

خوب چرا از خودت شروع نمی کنی؟پدرت بغلت نکرد؟تو برو پدرت رو بغل کن.بهت نگفت دخترم؟تو برو بهش بگو بابا ...

حتی گاهی اوقات میفهمم که اونم دلش میشکنه از این فاصله ولی من نمیتونم کاری کنم

دیگه نمیشه