2777
2789

دیشب بچم داشت سقط میشد خیلی درد داشتم 

وسط درد ک داشتم جیغ میکشیدم همسرم نذر کرده ک یا امام رضا همسرمو از تو میخوام سالم بهم برش گردون 

میایم زیارت

اخه میتونم برم؟؟؟ 

به احکام زیاد وارد نیستم نمیدونم کِی و چجوری میشه رفت ؟ چند روز باید بگذره؟ چجوری غسل بکنم کسایی ک‌واردن بیان لطفن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حاجت رواشدین تروخدا خودت و همسرت دعاکنین من ب عشقم برسم و ازدواج کنیم بریم سرخونه زندگیمون 

اول اسم من H و اول اسم اون M

😭😭😭🙏🙏🙏💚💚

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

آخی عزیزم 🫂

اولا که ان شاءالله خدا بهتون سلامتی بده 

بزار بهتر شدی برو 

قدر شوهرتم بدون مرد خوبیه 

ان شاءالله خدا خودش یه بچه پاک و سالم بهتون بده چشمتون روشن بشه دلتون شاد خدا خیلی بزرگه خیلییییییی 

آخی عزیزم 🫂اولا که ان شاءالله خدا بهتون سلامتی بده بزار بهتر شدی برو قدر شوهرتم بدون مرد خوبیه ان ش ...

قربون مهربونیت عزیزم 

اره واقعن قربونش برم توی این یه هفته ک زندگی برام زهرمار شده هر لحظه کنارم بوده بدون چون و چرا بیشتر از من اون اذیت شده من درد جسمی کشیدم اون هر لحظه دلداریم داده برای دردای روحیم حال اون بدتر از منه ولی به روی خودش نمیاره اصلا

قربون مهربونیت عزیزم اره واقعن قربونش برم توی این یه هفته ک زندگی برام زهرمار شده هر لحظه کنارم بوده ...

نمیدونمم اسم قشنگت چیه ولی از ته قلبم برات دعامیکنم الان سر سجاده هستم از خدا میخوام عشقتونو بیشتر کنه و خودش دوباره بهتون یه گل پسر ببخشه بحق امام علی علیه السلام❤

قربون مهربونیت عزیزم اره واقعن قربونش برم توی این یه هفته ک زندگی برام زهرمار شده هر لحظه کنارم بوده ...

عزیزم 

خدا بهر دوتون سلامتی بده 

دلتون رو با یه بچه سالم و صالح شاد کنه بزودی انشالله

شب سختی بود انشالله که بقیه روز وشبا به کامتون باشه دلتون خوش

لیتون خندون باشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
اسمم فاطمست عزیزم خدا به اندازه بزرگی دلت بهت ببخشه 💋🤍

عزیزمی منم فاطمه هستم 🥰😘

از طرف نینیت برای حضرت محسن حمد هدیه کردم 💫

اگر خدا بهت پسر داد اگر دوست داشتی اسم حضرت علی علیه السلام و روش بزار 😍

میشه ینی؟ دیر نمیشه؟؟

نذر نذره زمان مشخص نمیکنن براش که حتما همین چند روز بری ،هر وقت بهتر شدی و شرایطش رو داشتی برید

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫