بچه ها من تاحالا ندیدمش یکی از قسمتاش ک از همه بهتره رو بگید برم ببینم
یه قسمتی که معلوم باشه پسرا از نگار خوششون میاد
اخه همش میبینم میگن چرا همش رو اون کراشن میخوام ببینم پسرا چیکار میکنن که شما این حس رو میگیرین ازشون
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
باور میکنی نمیدونم حتی دقیقا چیه؟؟ فکر کنم یا فیلم ترکیه یا یک برنامه یوتیوبی، چون پسرا معمولا از این سبک فیلما حتی خوششون نمیاد معمولا، بقول خودتون حتی دختراهم کم میبینن وای به حال پسرا
چون با ناز و اداس و لوندی داره تو برنامه هم هر پسری اومده نگار رو انتخاب کرده برا دیتمن دیدم البته ا ...
من میخوام بفهمم پسرا چیکار میکنن ، کاری با رفتار نگار ندارم
میخوام بفهمم چجوری ان ک همتون متوجه شدین از نگار خوششون میاد
باور میکنی نمیدونم حتی دقیقا چیه؟؟ فکر کنم یا فیلم ترکیه یا یک برنامه یوتیوبی، چون پسرا معمولا از ای ...
منم نمیدونم دقیقا
میبینم اینجا خیلی ازش حرف میزنن