2777
2789
عنوان

اگرخواب تون نمیبره بیاید یه چی تعریف کنم بخندید😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 57 پست
فیک بوده؟اون کاربرا چقد طفلکن

نه والا فیک نبود ی گربه اومد نمیدونم در رفت یاچی

😂😂

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه ی داستان مشابهت برام اتفاق افتاد

دیشب خواب بودم خواب بد میدیدم انگار بعد ی صداهایی شنیدم بیدار شدم دیدم ی گربه سیاه داره از اتاقم میره بیرون خیلی خوابم میومد چن تا صلوات فرسادم باز خوابیدم حالا امشبم من تو اتاقم بودم در اتاقم باز رو تخت بودم یهو مامانم گفت از زیر تختت ی گربه سیاه اومد رفت بیرون تو چطور نفهمیدی واییی نمیدونم چیشده واقعا )

حلالت نمیکنه😂جهل و نادانی همراه خرافات تو این قرن واقعا رو اعصابمه خجالت بکشن کاش بابا سواد نوشتن و ...

ی تاپیک گربه زدیم میگف اگ الکی میگی تاوان بدی😂😂اخه چراساعت دو نیمه شب بیام بگم توخونمون گربه قایم شدهههه توخونه مابود اون ترسیده بود😂😂

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

ازکجا رد شو زدی تا کجاهارفته بقیه روهم میدیدی کجا رفته برق خاموش کن چشمش برق خواد زد سروصداهم نکنید پیدامیشه

گربه سیاه باشه خیلی صلوات بفرست وسوره جن بخون یاصوتی گوش کنید صدقه بدید رفع بلا بشه

وای من بودم سکته میکردم پیدا شد؟

نه 

من رفتم رو اپن نشستم مامان داداشم گشتن مامانم گف احتمالا قیافه تورو دیده باموهاژولیده وریخته دور برت اون ازتو ترسیده دررفته بعدم  تخت خابیدن😂😂

ی تاپیک گربه زدیم میگف اگ الکی میگی تاوان بدی😂😂اخه چراساعت دو نیمه شب بیام بگم توخونمون گربه قایم ...

یعنی جماعت درگیر😂 گربه از مار هم سریع تره حتما فرار کرده یا جایی ترسیده قائم شده 

بفرستش خونه ما بلده کاره قایم شه دور از چشم مامانم😂

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                
نه من رفتم رو اپن نشستم مامان داداشم گشتن مامانم گف احتمالا قیافه تورو دیده باموهاژولیده وریخته دور ...

وای😂 اصلا ندیدید کجا رفت؟

من فوبیای گربه دارم 

یه بار شب خ ایده بودم اومدن اتاقم روم😂💔

احتمالا زیر مبلا قایم شده یا تخت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ازکجا رد شو زدی تا کجاهارفته بقیه روهم میدیدی کجا رفته برق خاموش کن چشمش برق خواد زد سروصداهم نکنید ...

راستش جن باشه هم مهم نیس فقط  گربهه وحشی بود ی جور میدویید انگار دنبالش کردن 😂😂

میترسم صورتمو چنگ بندازه

یعنی جماعت درگیر😂 گربه از مار هم سریع تره حتما فرار کرده یا جایی ترسیده قائم شده بفرستش خونه ما بلد ...

مامانم میگف اون بدبخت گربهه ازتوترسیده دررفته احتمالا

😂😂

وای😂 اصلا ندیدید کجا رفت؟من فوبیای گربه دارم یه بار شب خ ایده بودم اومدن اتاقم روم😂💔

داشت میدویید فقط تاریک بود نمیدونم ازکجا دررفت یاهنوزم هست

ووویییی 

من ازحیوون میترسم

فک کن بیاد رومن رد شه چنان جیغ میزنم ک صدام کل محله رو بیدار کنه😂😂

الان دراز کشیدی برق هارو خاموش کردی بخوابی؟😂😂

فردااول وقت باید برم نمایندگی لار انقدررررررررررخابم میاساعت پنج میخام حرکت کنم اگ نخابم عزرائیل خطاب به من توجاده:سلام بهونه قشنگ من..😂😂وجدانا اگ گربه سمت من بیاد روم ردشه چنگم بندازه توتاریکی چنااااان جیغ میزنم ک صدام تانجف برسه😂😂