2777
2789
عنوان

دوستان ارزش داره پنجاه میلیون پول لباس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب این فکر کن اگه همون فامیل بگی لباسم ۵۰ تومن پولشه بعد بهت بگن ن انقدر نمی ارزیده چ حسی میشی،چون نهایت بخوای بفروشیش هم بازم بیشتر از ۵ نمیتونی بفروشی میمونه رو دستت،یا ارزون تر بخر یا اجاره کن 

ب این فکر کن اگه همون فامیل بگی لباسم ۵۰ تومن پولشه بعد بهت بگن ن انقدر نمی ارزیده چ حسی میشی،چون نه ...

من بخاطر همین فامیل میخوام گرون بگیرم چون خودشون همینقدر دارن هزینه میکنن 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
بهترین کامنت ♥️😂عذاب وجدانمو کم کردی

در حال حاضر پدرتون کمه کم بالای ۵۰۰ میلیون باید خرج عروسی داداشتونو بده بعد شما واسه ۵۰ تومن عذاب وجدان داری اجازه بده واسه دخترشم خرج کنه 😁😁😁

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
در حال حاضر پدرتون کمه کم بالای ۵۰۰ میلیون باید خرج عروسی داداشتونو بده بعد شما واسه ۵۰ تومن عذاب وج ...

وای آره خدا خیرت بده .‌بابام علاوه بر هزینه های عروسی جهزیه ام گرفته و انقدر فشار روشه که من دلم نیومد برای  من انقدر هزینه کنه

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
وای آره خدا خیرت بده .‌بابام علاوه بر هزینه های عروسی جهزیه ام گرفته و انقدر فشار روشه که من دلم نیو ...

اشکال نداره عزیزم پدر و مادر فقط خوشحالی بچه هاشونو میخوان اونا بدونن شما با این لباس خوشحالی دیگه به پولش فک نمیکنن  این چیزا رو وقتی خودت مادرشدی متوجه میشی عذاب وجدان نداشته باش 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍