2777
2789
عنوان

سیسیا به نظرتون لنزم خراب شده☹️

75 بازدید | 7 پست

تازه لنز گرفته بودم امشب جایی بودم بعد لنزامم تو چشم بود سیگار کشیدم یه دو نخ بعد حس کردم چشم چپم اذیته 

دیگ اومدم خونه در اوردم گذاشتم تو مایع لنز دوباره گذاشتم دیدم باز یه جوریه راحت نیستم باهاش انگار که جانیافتاده باشه یکمم میسوخت ولی سوزشش زیاد نبود انگار که دود رفته باشه چشم و سوزونده باشه یه همچین حالی 

دیگ بیخیالش شدم دراوردم لنزامو 

الان فکرم درگیر شده نکنه خراب شده باشه لنزم؟

فقط چشم چپم اینطوریه

بعد به نظرتون بزارم تو مایع بمونه تا صب دوباره بزارم جوابه؟

یا چی خراب نشده باشه؟

فکر نکنم ربطی داشته باشه

بذار سرجاش برو عینک سازی نشون بده

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارش داخل آب بعد بذاری وسط انگشت شصت و اشاره یک کم داخلش حالت ماساژ آروم تو آب بده پاره نشه ها اگر چیزی بهش چسبیده پاک بشه 

بعد بذار داخل آب 

لنز اگر وارونه هم بذاری اذیت می‌کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

تو آب جوشیده سرد یعنی؟اخه شنیده یودم که تو اب نزارین؟

آره بذار چیزیش نمیشه من بارها شده مایع لنز نداشتم 

گذاشتم داخل آب جوشیده سرد شده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»