2777
2789

بچم نزدیک ۴ ماهشه. تا دو ماهگی مرتب شیر خودمو بهش دادم . بعد یه کمردرد پادرد شدید اومد سراغم که مجبور شدم در کنار شیر خودم ؛ شیرخشکم بدم . از اون به بعد دیگه سینه نگرفت و به شیشه شیر عادت کرد . واقعا بدنم کشش شیر دوشیدن نداره . امشب یهو تصمیم گرفتم دیگه اصلا شیر خودمو ندم ( البته بیشتر شیرخشک میخوره) ولی حس عذاب وجدان هم دارم . دوس دارم برم اسلیو معده کنم . مو رنگ کنم . کراتینه کنم . از طرفی دلم میگیره که شیرمو کامل قطع کنم آخه چه جوری هر روز شیر بدوشم وقتی سینه نمیگیره . شما بودین چکار میکردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم حداقل تا 6 ماهگی شیرمو میدادم به خاطر آنتی بادی اش ولی درکت میکنم اگر خسته ای و نمیخوای بدی حق داری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خواهر من از ۳ ۴ روز بعد به دنیا اومدن خواهرزادم فقط شیر خشک داد ، بچه رفلاکس داشت بعد باید شیر خشک ...

عزیزم میشه ازشون بپرسید چه مارک شیرخشکی میدادن که واسه رفلاکس خوب بود ؟ و اینکه از چند ماهگی رفلاکسش خوب شد ؟ 

آخه بچمم‌ رفلاکس داره نمی‌دونم چکار کنم

رفلاکس ربطی به شیرت نداره اگر رژیم غذایی رعایت کنی پسر منم رفلاکس داشت رژیم غذایی رعایت میکردم شیر خودمم میخورد تا یکسالگی که با داروهایی که دکتر داد خوب شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
رفلاکس ربطی به شیرت نداره اگر رژیم غذایی رعایت کنی پسر منم رفلاکس داشت رژیم غذایی رعایت میکردم شیر خ ...

شیر خشک اصلا بهش ندادی؟ عزیزم مثلا چیا می‌خوردی چیا نمیخوردی ؟ 

شیر خشک اصلا بهش ندادی؟ عزیزم مثلا چیا می‌خوردی چیا نمیخوردی ؟

نه پسر من اصلا لب به شیر خشک نزد بدش میومد تا 21 ماهگی که از شیر گرفتمش شیر خودمو دادم 

برای رفلاکس مثلا عرق نعنا خوب نیست نوشابه خوب نیست 

کاکائو و بادام سمه 

قهوه و کافئین سمه اینارو نمیخوردم 

نه پسر من اصلا لب به شیر خشک نزد بدش میومد تا 21 ماهگی که از شیر گرفتمش شیر خودمو دادم برای رفلاکس م ...

یه عادت بدی که دخترم داره تا میاد از سینم شیربخوره میگیره می‌خوابه و تو خواب یه ذره مثل حالت پستونک مک میزنه که فقط آرامش بگیره ولی شیر نمیخوره

گوجه لیمو سبزی خوردن حبوبات شیر اینا چی

حبوبات و فلفل.  و زرشک و اینا برای کولیک بده نه رفلاکس اینا رو تا 4 ماهگی که کولیکش خوب شه نمیخوردم برای رفلاکس مشکل نداره