2777
2789

قضیه از این قراره دو تا از خاله هام با هماهنگی همدیگه الکی و به دروغ اومدن گفتن پسر خالم منو دوست داره 

و یه جورایی خواستگاری 

خداروشکر از همون اول جواب رد دادم 

حالا متوجه شدم اصلا همچین چیزی نبوده 

طرف اصلا روحشم خبر نداشته 

حالا من ازین عصبانی شدم که به جورایی منو مسخره کردن انگار

اگه من می‌گفتم آره تکلیف چی بود 

قشنگ آبروم می‌رفت 

اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم خیلی ناراحتم 

خرم غمی که مایه چندین هنر شود ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برا پسرایی که زن نمیگیرن همین کارو میکنن تو عمل انجام شده قرارشون میدن خاله  من دوبار همچین کاری کرد یکبارش دختره گفت ن ولی دومی راضی بود هرچه کردیم پسرخاله نرفت بگیردش هیچی زشت شدیم رفت😂

این موضوع اصلا شوخی بردار نیست خوشبینانه بخوام به موضوع نگاه کنم اگر احیانا  هدفشون تمسخر و توهین نبوده باشه شاید خواستند نظرت رو بدونند بعد جدی پاپیش بزارند چون بعضیا از رد شدن خصوصا توی ازدواج های فامیلی واهمه دارند

این موضوع اصلا شوخی بردار نیست خوشبینانه بخوام به موضوع نگاه کنم اگر احیانا هدفشون تمسخر و توهین نب ...

نه ببین من مستقیم نگفتم نه 

در واقع دو دل بودم 

که اینو شنیدم 

خیلی به غرورم برخورد 

خب برا پسرایی که زن نمیگیرن همین کارو میکنن تو عمل انجام شده قرارشون میدن خاله من دوبار همچین کاری ...

خیلی بده 

آخه اگه فقط مثل آدم خواستگاری میکردن هیچ مشکلی نبود 

اینکه الکی از طرف یه عاشق پیشه ساخته بودن رو مهمه

بعدشم زدن زیرش